Grillmästarna avsnitt 5 och inför sista avsnittet

08 juli 2015

Tack och adjö Amanda Vendela Ucar!

TV4 Grillmastarna Amanda TV4 s

Läs Amanda Vendela Ucar grillprofil här

Ikväll fick deltagarna grilla kyckling. Var och en fick göra en landsinspirerad kyckling med smaker från respektive land De fick inte välja samma land. Amanda valde att grilla sin kyckling hel med smaker från Indien. Hon lyckades inte att få fram smakerna och hamnade i utslagstävlingen med Jörgen denna gång. Jörgen grillade grillspett med smak av Thailand. Jimmy som är stammis i utslagstävlingen lyckades att hålla sig från den denna gång. Ett stort grattis till Jimmy.

I utslagstävlingen fick Jörgen och Amanda var sin food truck på Medborgarplatsen i Stockholm. De skulle laga mat till 20 personer som agerade jurry för dagen. De prövade respektive rätt och sedan fick de ställa sig vid den som de tyckte var bäst.

Jörgen vann tävlingen och Amanda fick lämna tävlingen...

Inför sista avsnitt av Grillmästarna

Nu är det bara tre personer kvar - Jimmy, Martin och Jörgen För dem väntar ett vildmarksäventyr där de ska grilla lammtacos på mexikanskt. Till sin hjälp har de Jonas Cramby. I nästan 24 timmar grillar de med hjälp av naturen... De som lyckas bäst med sina tacos möts i finalen där de ska göra varsin mixed grill. Grattis till finalplatserna!

Grillmastarna final 4

Martin gräven en gropp för nattens grillning.

Grillmastarna final 3

Grillmastarna final 2

Martin håller på att gräva upp grillgropen.

Grillmastarna final 1

Martin och Karin inspekterar resultatet.

Grillmastarna final 5

Jurryn är utökad med Jonas Cramby. De tre som är kvar är Martin, Jörgen och Jimmy.

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.