Grillprofilen - Amanda Vendela Ucar

17 juni 2015

Nästa grillprofil - årets yngsta deltagare i Grillmästarna 2015 - Amanda Vendela Ucar

Namn: Amanda Vendela Ucar
Bor (ort): Bor i Höör i Skåne
Vad jobbar du med? Jag pluggar natur på consensum i Lund
Antal grillar: Jag har 3 grillar och en pizza ung. Två av grillar är kol , den andra är gasol grill
Hur många år har du grillat? Jag har alltid varit med pappa och grillat sedan jag var liten eftersom mat har varit något som har fört samman familjen och släkten . Och sen när jag blev större och större så blev det att jag grillade mer och fick sköta allt mer. Så jag vet inte precis hur länge jag har grillat
Bäst på grillen: Jag grillar allt men jag grillar helst hel kyckling , kycklingvingar och revben och stötta köttbitar. För det är det som jag älskar mest av allt. Men sen så är det sjukt gott att grilla frächa grönsaker och ha till köttet eller kycklingen eller fisken.
Grillar du året runt eller bara på sommaren? Jag grillar året om och vädret eller årstiderna hindrar mig inte ett dugg. Grilla är som att laga med ugn. Man kan grilla allt verkligen och lite till.
Ditt bästa grillminne? Jag har många grillminnen. Allt som jag har lärt mig och alla fina reaktioner man får när man har gjort något som alla älskar och villa att man ska göra igen och igen. Men sen så är det stunden jag får med pappa när vi står där och brukar ta och provsmaka en bit när ingen ser på
Vad grillade du på castingen? I Stockholm grillade jag tre rätter. 1. Hel kyckling med mangosalsa och hel blomkål. 2. Confiterat anklår med syrad spetskål och äppelSalsa 3. Lammracks med rödbetor och getost.

Jag träffade Amanda i Tantolunden under uttagningen till Grillmästarna 2015. Hon visade stort intresse av vad alla grillade och ställde många frågor.

TV4 Grillmastarna Amanda TV4 s

Bild - TV4

TV4 Grillmastarna Amanda 1

Bild - Privat

TV4 Grillmastarna Amanda 2

Bild - Privat

TV4 Grillmastarna Amanda 3

Bild - Privat

TV4 Grillmastarna Amanda 4

Bild - Privat

TV4 Grillmastarna Amanda-Avsnitt-2-TV4 s

Här ser vi Amanda i Grillmästarna avsnitt 2. Bild - TV4

 

 

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.