TV4 söker Sveriges bästa grillmästare

05 mars 2015

Ansök till TV 4 grillmästarna

 

Förra året så var det Robin Bergström som tog hem vinsten, i år kan det vara du som får den stora äran att titulera dig årets Grillmästare!

Få proffstips

Om du är en glad amatörgrillare som vill ta chansen att tävla i TV, så tag tillfället i akt att visa vad du går för på ett av Grillmästarnas castingevent. Castingeventen kommer under april månad att hållas vid tre av City Gross butiker och på dessa event får du proffstips av superkocken Christian Hellberg inför den stora semifinalen som är i Stockholm 25 april. Du får även chansen att imponera med dina grillkunskaper, lära känna andra grillentusiaster och givetvis äta god mat.


Gå på castingevent

Castingeventen äger rum 11, 12 och 17 april, och genom att delta där så får du inte bara tips från en av Sveriges mest framgångsrika kockar, utan du garanterar även din plats till semifinalen som är i Stockholm 25 april. För de slutliga finalisterna som kommer med i TV-serien så spelas den in under två veckor i maj.

På dessa event får du proffstips av superkocken Christian Hellberg inför den stora semifinalen som är i Stockholm 25 april, och du får även chansen att imponera med dina grillkunskaper tillsammans med andra grillentusiaster.

Vill du ta chansen att vara med om ett spännande äventyr bakom grillen? Tag då chansen och sök redan nu genom att klicka här.

 

Grillbloggen kommenterar

Jag kommer inte vara med i själva tävlingen / castingen men jag  kommer vara med och bevaka castingen, om det är ok med TV4. De som är med på castingen - tänk på att det är en tv-produktion. Det handlar mycket om personlighet och självklart om grillning. Jag var med i castingen inför första säsongen.

 

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.