Bilder från andra avsnittet av Grillmästarna

10 juni 2015

Avsnitt 1 av 8 sändes nyss Uttagningen i tantolunden och första personen fick lämna...

Uttagningen i tantolunden var en mycket trevlig tillställning! Otroligt mågna duktiga grillare på ett och samma ställ. Läs om castingen här: artikel 1 och artikel 2 med tillhörande bilder.

Grillmastarna Ulrika lagerlof profil2

Ulrika Lagerlöf - se hennes grillprofil här

Tillslut så måste en person lämna gänget. Det var Ulrika var den första som fick lämna Grillmästarna. Tråkigt!

 

Inför nästa vecka

Nästa vecka får vi se när de tävlande får besök av kocken Johan Jureskog som är expert på kött. I den första tävlingen ska deltagarna grill den perfekta njurtappen. De tre som det går sämst för ställs inför en utslagstävling där de ska stycka ut en t-bone steak ur en biffstock och sedan grilla den.

Lycka till önskar vi alla som är kvar!

Grillmastarna samar

Saman är helt fokuserad på uppgiften.

Fler bilder kommer under veckan...

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.