Grillmästarna avsnitt 4 och inför nästa avsnitt

01 juli 2015

Tack och adjö Saman Nazar!

Saman Nazar TV4 profil

Läs Saman Grillprofil här.

Jag träffade Saman i Tantolunden i Stockholm första gången. Mycket go, lugn och trevlig grillare! Andra gången så jobbade vi tillsamans hos JD-Grillevent i Kungsträdgården. Han levererade och levererade. En bra kille!

Jimmy är med i utslagstävlingen, igen. Att göra en vegetarisk hamburgare som känns och smakar som en vanlig hamburgare var inte så lyckad. Jörgen klarade sig men var ändå inte helt nöjd med juryns kommentare. Amanda känner sig säker. Martin satt verkligen löst, det var den känslan som han hade i alla fall.

Grillmastarna grilla fisk

Jimmy, Saman och Martin gick vidare till utslagsrävlingen där de skulle grilla gös.

Det var inte många av dem som hade någon erfarenhet att grilla gös sedan tidigare. När man tävlar och samtidigt är i en TV-produktion så är det lätt att missa några detaljer. Som t.ex. misade att fjälla fisken. Men det gick bra ändå. De grillade fisken på en Weber Go-Anywhere kol/briketter. En mycket trevlig liten grill som passar på stranden, picknic etc. Vilka härliga fiskar! När man ska grillar fisk i fiskhalster, se till att smörja in halstret med olja först. Sedan lägger du in fisken och lägger på grillen.

Martin gjorde den bästa fisken! Jimmy lyckades få fisken saftig och ett bra utseende.

Inför nästa avsnitt av Grillmästarna

De tävlande ska grilla kyckling utifrån ett landstema som de själva får välja. Juryn får hjälp av kocken Danyel Couet att bedöma rätterna. De två som lyckas sämst ställs inför elimineringen där de ska grilla mat till 20 personer. Vem som får lämna tävlingen bestämmer matgästerna.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 5

Christian Hellberg, Karin Andersson, Gäst till jurryn Danyel Couet och Michael Riedel.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 1

Gänget som är kvar - Amanda, Martin, Jimmy och Jörgen.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 2

Amanda ser bestämd ut.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 4

Martin har focus.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 6

Martin, Amanda

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 7

Martin, Jörgen, Amanda - Är det någon av dessa tre som får lämna programmet i nästa avsnitt?


TV4 Grillmastarna infor avsnitt 5 3

Dommarna provsmakar vad grillarna gjort.

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.