Grillmästarna avsnitt 3 och inför nästa avsnitt

24 juni 2015

Tack och adjö Robin Linghage!

Ikväll så delades deltagarna upp i två team. De skulle grilla en spansk fest. Paella, helgrillad spädgris, tillbehör etc. Weber var tvungen att ta med sig deras största gasolgrill Weber Summit 670 (som jag även har) för att få plats med spädgrisen på spettet. Anna Book var gäst till juryn.

Utslagstävlingen var en vegetarisk tävling. En gren som passade Robin perfekt, speciellt när han försökte smyga ner en paket bacon. Han lyckades göra en hel del på 60 minuter! Men det räckte inte ända fram. Jimmy och Jörgen såg stabila och säkra ut.

 

Robin Linghage Grillmästarna TV4

Läs min intervjuv med Robin som jag gjorde för ett par dagar sedan.

 

Inför avsnitt 4

De återstående fem deltagarna får i uppgift att göra en vegetarisk burgare vilket blir en stor utmaning. Sångaren Richard Söderberg som är vegetarian bedömer sedan deras kreationer. De tre som kommer sist skickas i väg på en fisketur där de ska fiska gös som de sedan ska grilla.

 TV4 Grillmastarna infor avsnitt 4 3

Juryn gästas av Richard Söderberg, längst till höger.

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 4 Jimmy

Jimmy - läs hans profil här

TV4 Grillmastarna infor avsnitt 4 Jorgen

Jörgen lämnar in sitt bidrag. Läs hans Grillprofil här.


TV4 Grillmastarna infor avsnitt 4 2

Jörgen och Saman

 

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.