Det är gott med lamm! Med rätt tillbehör så smakar det ännu bättre.
Jag letade efter färska lammkotletter men hittade bara frysta men på CityGross Bromma fanns det färska kotletter.
Jag marinerade och grillade lammkotletterna. Samtiaigt gick hasselbackspotatisen i ugnen. Underbart gott!


Marinad baserad på olivolja, skivad vitlök, rosmarin, en skvett med citron och lite salt.

Ner med kotletterna i en påse tillsammans med marinaden.

Missade förebilderna på potatisen. Vanlig potatis skivad nästan igen. Lägg en träsked framför potatisen när du skivar dem så den fungerar som stöd så att du inte skivar förlång. Pensla med smält smör och salt. Efter 20-25 minuter mer smör och på med timjan.

Lammkaotletterna på grillen. Se upp med olja! Den brinner bra!

Resultatet! Ja jag vet - missade grönsaker denna gång också. Men attans vad gott det blev!