Baby Back Ribbs

18 augusti 2013
Inköpte färska ribs på City Gross Bromma, Stockholm. Andra butiker har färdigkokta revben men jag ville göra det på riktigt.

Tja med en färdiggjord grillsås så kanske man inte kan kalla det på rikigt, riktigt. Men - ja du vet vad jag menar.

 

Baby Back Ribbs 1

Pensla ribbsen med en god grillsås.

 

 

Baby Back Ribbs 2

Lägg dem på grillen. Här kör jag min son Philips SM-Grill som faktiskt passar för ett par ribbs. Kol och briketter till vänster toppade med Hickoryspån.

 

Baby Back Ribbs 3

Efter ett par timmar. Tyvärr så blev det lite varmt till vänster. Men det blev knaprigt. Snittade på 130 grader i grillen.

 

Baby Back Ribbs 4

Lena och goda!

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.