Fyra nya Hot Sauces från Heinz på butikshyllorna

Ingen kan ha undgått höstens stora mattrend, chili. Heinz är återigen i framkant med utbudet av chiliprodukter. Nu lanserar Heinz fyra olika sorters Hot Sauces för att hetta upp höstmaten.Heinz Sweet Chili, Heinz Hot Pepper, Heinz Peri-Peri och Heinz Jerk BBQ är de nya familjemedlemmarna bland Heinz chiliprodukter. Såserna har olika egenskaper och chilistyrka för att ge dig just den chilismak du är ute efter i matlagningen.

- Intresset för chiliprodukter ökar och Heinz har sedan tidigare tre Hot Sauces. Nu växer vår serie Hot Sauces med fyra nya chilisåser i varierande styrka. De nya heta såserna har en något tjockare konsistens än tidigare Hot Sauces och passar perfekt i både matlagning och som tillbehör till maträtten, säger Stefan Malmborg, Trade Marketing Manager på Heinz.

Heinz Jerk BBQ passar perfekt till kyckling och lamm, Heinz Hot Pepper är utmärkt till stek och till att lyfta smaken på den hemmagjorda pizzan. Heinz Peri Peri lämpar sig till kyckling och fläsk. Det finns oändligt med möjligheter att krydda maten med Heinz nya chilisåser. Varför inte låta höstens matlagning inspireras av den heta chilitrenden?

Heinz Sweet Chili, Heinz Hot-Pepper, Heinz Jerk BBQ och Heinz Peri Peri finns i butik från vecka 42, 2014. De kommer i smidiga PET-förpackningar om 220 ml och har ett rekommenderat cirkapris på 19,90 kronor.

Heinz hot Pepper 800Heinz Jerk bbq 800Heinz peri peri 800Heinz Sweet chili 800

 

 

Grillsås, Heinz

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.