Gåshaga Gourmet lanserar Flaming Dust från Mill & Mortar

Flaming Dust blev vinnarkryddan vid de Danska Mästerskapen i BBQ 2013.

Flaming Dust

Flaming Dust togs fram av det svenska grillteamet "Flaming Pig BBQ" som komponerade en fulländad kryddblandning med hög trendfaktor och en utsökt smak av fänkål, lakritspulver och stjärnanis på en bas av ingefära och oregano och med kraften från rökt paprika och Dilips chili. Flaming Dust innehåller inget salt eller tillsatser och de flesta av kryddorna i blandningen är ekologiska.

- När vi tävlar gillar vi att jobba med klassiska grillkryddor som tillsammans med lakrits och styrkan från chili och rökt paprika också gillades av juryn, säger Thomas & Jenny som äger och driver Flaming Pig BBQ. Efter segern i Danmark, ser vi nu fram emot att Flaming Dust når ut till vår hemmamarknad via Mill & Mortars svenska distributör Gåshaga Gourmet.

Vid de Danska Mästerskapen i BBQ i juni 2013 sponsrade Mill & Mortar kategorin "Bästa Grillkrydda". Sjutton BBQ-team tävlade om äran att få se sin kryddblandning sättas i produktion hos Mill & Mortar.

Nu kan vinnar-rubben (vars namn har inspirerats av det segrande svenska laget Flaming Pig BBQ som håller till i Olofstorp nära Göteborg) köpas i välsorterade butiker för ca. 69 kr.

Om Gåshaga Gourmet AB

Gåshaga Gourmet importerar och distribuerar delikatessvaror av högsta kvalitet till butiker och restauranger. Företaget, som ligger i Gåshaga på Lidingö utanför Stockholm, grundades 2010. Ägare är Lotta och Fredric Ankarcrona. www.gashagagourmet.se

Om Flaming Pig BBQ

Flaming Pig BBQ brinner för allt som rör BBQ. Företaget, som ägs och drivs av Jenny och Thomas Eriksson-Fröhlich, tävlar i BBQ, anordnar seminarier, föreläser och skräddarsyr events där BBQ står i centrum. Läs mer på www.flamingpigbbq.com

Beställ här

Kryddor, Gåshaga Gourmet, Flaming Pig BBQ

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.