Heinz lanserar efterlängtad senap

Efter en ökad efterfrågan utökar Heinz nu sitt produktutbud med senap. Heinz Senap kommer i två varianter, en Original- och en Dijonsenap. Senapssorterna kommer att finnas på butikshyllorna från och med vecka 42-2014

Senap ligger på andra plats som bordssås på den svenska marknaden. På första plats ligger ketchupen. Heinz kan nu stå för båda bordssåserna i topp och alla Heinz-fans kan ha ett komplett kitt av Heinzsåser till maten.

- Vi har haft en stor efterfrågan på senap från konsumenterna och vi är mycket nöjda med att vi nu kan lansera inte bara en utan två sorters senap, Heinz Original- och Dijonsenap. Senapen är ett naturligt komplement till Heinz produktsortiment, säger Stefan Malmborg - Trade Marketing Manager på Heinz

Heinz Senap Original och Dijonsenap är perfekta för att få en smakrik upplevelse på allt från vardagsmaten till helgens lyxmiddag. Nu när julen närmar sig och julmaten står för dörren kommer Heinz Senap till sin rätta i köket. Båda Heinz Senapsorter passar utmärkt som ingrediens i julens recept.

Heinz Senap originalHeinz Senap original

Heinz Senap Original och Heinz Dijonsenap finns i butik från vecka 42, 2014. De kommer i smidiga PET-förpackningar om 380 g och har ett rekommenderat cirkapris på 17,90 kronor.

Heinz, Senap

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.