Newcastle Brown Sauce

 Burgarens bästa vän: Newcastle Brown Sauce

Newcastle Brown SAUCE hamburgare 760

Lagom till sommaren och grillsäsongen lanseras en smaksensation som din hamburgare kommer att älska – Newcastle Brown Sauce. Såsen är lika självklar till hamburgare som foppatofflor på stranden och sillen till midsommar. Newcastle Brown Sauce finns tillgänglig på Lily’s Burger i Stockholm och på www.newcastlebrownsauce.se, samt på ett antal hamburgerrestauranger runt om i landet.

Den kommer inte att hjälpa dig mot beach 2016, men Newcastle Brown Sauce kommer att göra din hamburgare bra mycket godare. På senare år har hamburgare blivit ett ämne som väckt känslor hos såväl kockar som konsumenter, och frågan som ofta ställs är: hur görs den bästa burgaren? Det kanske inte finns ett svar på den frågan, men nu finns en sås som lyfter smakerna i vilken hamburgare som helst.

– Hamburgaren är en riktig klassiker, både god och okomplicerad. Extra gott är det med en burgare på sommaren, och med Newcastle Brown Sauce är grillsäsongen kirrad. Såsen funkar självklart lika bra till kött som till vegetariska burgare, säger Isabella Santos, marknadsansvarig för Newcastle Brown Ale.

Newcastle Brown Sauce, som har tagits fram med smakråd från Mahmut Suvakci, ägare av populära Lily’s Burger och tillverkats av producenten Äkta Rök, innehåller ölet Newcastle Brown Ale. Ölet har en knäckig smak med elegant beska vars egenskaper passar till grillat kött, och lämpar sig därmed som smaksättare i en hamburgarsås. Såsen är god direkt på en burgare men funkar även som glaze eller dipp.

Följ resan om Newcastle Brown Sauce online!

Under våren kommer Newcastle Brown Sauce att synas i webb-serien ”Hit the Sauce!” på Nöjesguidens webbsida och på YouTube. Komikern Petter Bristav leder programmet som visar storyn bakom hamburgarsåsen och hur den unika tillverkningen har gått till. Följ serien på: www.ng.se/newcastle

FAKTA NEWCASTLE BROWN SAUCE

Smak

En kallrökt sås med mild hetta och inspel från anchochili som övergår i elegant rökton. Såsen innehåller 20 % Newcastle Brown Ale, som ger en knäckig smak med balanserad beska och en ton av smörkola.

Så njuter du bäst av Newcastle Brown Sauce

Såsen är speciellt framtagen för hamburgare men är även en trevlig smaksättare i såser, röror och dressingar. Testa t.ex. att njuta av Newcastle Brown Sauce som:

  • Sås direkt på en burgare (kött, fågel eller vegetarisk)
  • Glaze att pensla köttet med innan grillning
  • Utsökt dip-sås, genom att blanda en del Newcastle Brown Sauce med en del crème fraiche, gräddfil eller majonnäs.

 Newcastle Brown SAUCE 320

Rek. pris: Ca 49 kr/250 ml

Återförsäljare                                                       

Grillsås

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.