The Barbecue Company - såser

vinnande Grill och BBQ såser

bbq sauce original

I vårt samarbete med barbecuevärldsmästaren Paul Schatte på Head Country, Oklahoma USA har vi tagit fram en serie med barbecuesåser i världsklass. Head Country's såser används av fler barbecuemästare än någon annan sås. T.ex. så har deras såser använts av vinnarna 12 av de senaste 13 åren i det stora barbecuevärldsmästerskapet som arrangeras av Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue varje år. Perfekt som glaze som bordssås.

I den största tävlingen i USA för barbecue och chiliprodukter, Scovie Awards 2016, vann vi första pris i de båda kategorierna: American Style Barbecue Sauce och All Natural Barbecue Sauce. Det är vi extremt stolta för.

Om du inte hittar såserna i din lokala matvarubutik - ta kontakt med butikchefen och be han/hon att beställa! När det väl har smakat den så kommer de göra det.

 

bbq sauce smoky

bbq sauce spicy

bbq sauce xxhot

 

Klicka här för att komma till The Barbecue Company

Grillsås, BBQ Sauces

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.