Oväntade smaker från Johnny’s!

 ÅRETS NYHETER FRÅN JOHNNY’S® - KUNGEN AV GRILLAT! 

 Johnnys grillnyheter 2017

Inför grillpremiären 2017 släpper Johnny’s® tre nya produkter – en BBQ-sås med smak av black garlic och chili, en senap med smak av mörk rom och sist men inte minst: Johnny’s® sötstarka ketchup! Produkterna blir de senaste tillskotten till Johnny’s® breda utbud av smakrika grillprodukter.

”På Johnny’s® försöker vi hela tiden hitta nya komplement till den grillade maten. Vi är inte rädda för att testa nya smaker och smakkombinationer. Exempel på det är vår nya senap med smak av mörk rom och BBQ-sås med smak av black garlic – en ingrediens som förhöjde huvudrätten på årets nobelmiddag och som känns helt rätt i tiden. Inför grillsommaren 2017 har vi tre spännande nyheter som vi är väldigt stolta över. Extra kul är att vi nu introducerar Johnny’s® Sötstarka ketchup som blir ett fint komplement till de många senapsvarianterna”, berättar Frida Källgren, Brand Manager för Johnny’s®.

 

Senap med mörk rom

Johnnys Senap Mork Rom 500g 200

Det senaste tillskottet i senapsfamiljen är smaksatt med mörk rom. Senapen är både frisk och fruktig med en sötaktig doft och spännande smak. Utöver klassiker som grillad korv passar den fint på en kantarelltoast, till grillad blomkål eller som sushitillbehör.

Tips: Gör egna rotfruktschips genom att hyvla rödbeta och selleri, bred på lite senap och rosta i ugnen. Enkelt, krispigt och gott.

BBQ-sås Black Garlic & Chili Johnny’s®

Johnnys BBQ Black Garlic Chili 500g 200

Ny BBQ-sås har en sötaktig honungston från den fermenterade vitlöken och en härlig hetta från chilin. Såsen doftar rökigt och har en varm träkaraktär. Den passar utmärkt till allt från ribs, pulled pork, plankstek och hamburgare till grillad vattenmelon med fetaost.

Ketchup Sötstark Johnny’s®

Johnnys ketchup Sötstark 470 g med vit kork 200

Ketchup Sötstark Johnny’s® sötstarka ketchup innehåller både tomat, paprika och chili. Ketchupen har en fyllig, djup och mogen smak med ett friskt avslut och en kryddig doft. Den smakrika ketchupen passar lika bra på grillkorven som dipp till kycklingspett och vårrullar eller som smaksättare i grytor och köttfärssås.

 

A_Nyheter

Ketchup, BBQ Sauces, Johnnys, Kavli

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.