Ny grill från Eva Solo - FireGlobe

eva solo FireGlobe miljöbild 

Den nya skulpturala gasolgrillen FireGlobe har en enkel och elegant design och självklart genomtänkta detaljer precis som allt annat från Eva Solo. De tre individuella brännarna gör det enkelt att reglera och styra matlagningen och värmen i grillen. Grillen kan användas som varmluftsugn när det medföljande steklocket med inbyggd termometer läggs på.

Själva grillens form ger den ett inbyggt vindskydd, som är praktiskt när det blåser. De tre benen ger stabilitet och det inbyggda handtaget, som samtidigt ger ventilation när man grillar, blir aldrig varmt under användningen så det är enkelt att flytta grillen när maten är klar. Locket kan hängas i handtaget och benen kan tas av när grillen inte används, vilket sparar plats i förrådet. Vi har tänkt på alla detaljer.

Eva Solo 571120 FireGlobe gas grill

Eva Solo 571120 FireGlobe gas grill lock

Eva Solo FireGlobe gasolgrill

  • Svart emaljerad stål med ben i aluminium och handtag i bakelit
  • H 104,0 cm, B 68,4 cm med en stekyta på Ø 58 cm
  • Rek. cirkapris SEK 9.999,00 - köp den från Bagaren och Kocken

TA HAND OM GRILLEN

eva solo grillskydd

När gasolgrillen FireGlobe inte används kan det vara en bra idé att skydda den mot väder och vind, och det skräddarsydda överdraget i svart, vattenavvisande och slitstark plast är enkelt att lägga på och ta av.

GÖM GASOLFLASKAN

eva solo gastubsskydd

Vi är nog alla överens om att gasolflaskor inte är särskilt vackra, och det tänkte vi också på när vi tog fram det svarta platsöverdraget. Överdraget har blixtlås upptill så att gasolflaskan enkelt kan användas med överdraget på. Det vattenavvisande överdraget kan dessutom justeras på höjden så att det passar till både 5 kilos och 10 kilos gasolflaskor.

Eva Solo överdrag till grill och gasolflaska

  • Slitstark och vattenavvisande plast.
  • Överdrag till grill rek. cirkapris SEK 499,00 - köp den från Bagaren och Kocken
  • Överdrag till gasolflaska rek. cirkapris SEK 449,00

A_Nyheter

Eva Solo

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.