Större utbud av Stokes Sauces

Stokes Sauces

Stokes ketchup grill bbq Sauces

Stokes grundades av Rick Sheepshanks utanför den lilla staden Woodbridge i Suffolk, England 2004. Det hela började med Real Mayonnaise men sedan dess har det tillkommit många nya produkter som säljs i över femtio länder.

Målet från start har varit att maten som tillverkas skall vara ärlig, ren och smaka fantastiskt!

Stokes produkter innehåller aldrig några artificiella tillsatser.

I Sverige har ett begränsat utbud saluförts i över tio år, från och med februari kommer hela Stokes utbud för såväl konsument som catering att finnas tillgängligt på den svenska marknaden.

Smaksatta majonnäser, ketchup & BBQ såser får nu sällskap av ett brett utbud av goda produkter så som chutneys, marmelader och en mängd olika såser. Missa inte vår Tartare sås som är späckad med cornichons & kapris och är en klassiker till Fish n’ Chips men är precis lika god till grillad kyckling.

Vill ni smaka på fler av våra goda produkter är ni välkomna att besöka oss på ”Passion för mat” i Eriksbergshallen, Göteborg den 2-4 mars, ni hittar oss i monter 114.

För mer information om Stokes besök vår hemsida

Stokes BBQ grill Sauces

 

Ketchup, BBQ Sauces, Stokes, Staverton

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.