Grillnyheter från Heinz: BBQ-såser x 3

Inför grillsäsongen lanserar Heinz en ny serie BBQ-såser i smakerna Classic, Spicy och Sweet. Såserna passar lika bra som marinad till kött, fisk och grönsaker som sidosås eller smaksättare i grytor för extra sting.

Heinz bbq sas clasic

Trots en relativt kort vår- och sommarsäsong älskar vi svenskar att grilla. 1 av 3 gör det varje vecka och var femte svensk grillar flera gånger i veckan under sommarmånaderna*. Att styra upp en trevlig grillmiddag tillsammans med familjen eller bästa vännerna behöver inte heller vara så komplicerat.

– Vi på Heinz älskar god mat och förespråkar det enkla i vardagen såväl som när det är fest! Med bra produkter och goda recept kommer man långt. Spelar den svenska sommaren dig ett spratt och det börjar regna när du står ute och grillar, bjud in till picnic på vardagsrumsgolvet istället. Det är BBQ by Heinz, säger Fia Rasmusson, Nordic Brand Manager på Heinz.

De nya BBQ-såserna har varsin smakprofil. Heinz BBQ Classic är just som namnet beskriver en klassisk BBQ-sås med balanserad, rökig smak och mild och rund eftersmak. Heinz BBQ Sweet är både sötare och friskare till smaken och har en lätt rökig eftersmak. Heinz BBQ Spicy har fått sin styrka från rökt chili och är den starkaste av de tre varianterna. BBQ-såserna är krämiga till konsistensen utan att upplevas som för tjocka.

– Marknadsundersökningar visar att konsumenter efterfrågar BBQ-såser som både är söta och starka. Vi har därför tagit fram en ny serie med tre olika produkter för att tillfredsställa alla smaker. Hos oss ska alla kunna hitta sin BBQ-favorit, säger Fia Rasmusson.

Produktinformation

Heinz BBQ-såser finns i butik från vecka 15, 2013. De kommer i smidiga PET-förpackningar om 400 ml och har ett rekommenderat cirkapris på 34,90-39,90 kronor.

Grillsås, Heinz

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.