Grillnyheter från Caj P. och Sweet Baby Ray’s

Lagom till att grillsäsongen startar lanseras fyra spännande nyheter som gör sommarens grillkvällar ännu godare.

Caj P. presenterar två kryddmixer som särskilt tagits fram för att smaksätta hamburgare och pulled pork. Dessutom uppdateras Caj P:s klassiska grillkryddor Allround och Vitlök med ny design på burkarna och förbättrade recept.

Svenska Caj P. har gjort sig kända som ett av de ledande varumärkena inom smaksättning genom att erbjuda ett stort sortiment av grillprodukter som ständigt förnyas. I år ligger fokus på kryddor och Caj P. har särskilt tittat på senaste årens hamburgare-trend där hög kvalitet på råvarorna premieras. Den nya kryddmixen American Burger gör det lätt att hemma tillaga en modern hamburgare i stil med de versioner som serveras på högkvalitativa hamburgare-hak.

– Hamburgaren har gjort en resa in i de fina salongerna. Men nu vill dagens konsumenter kunna få till samma goda smak även hemma. Därför känns det roligt att kunna erbjuda en produkt som hjälper till att höja smaken på burgaren till nästa nivå, säger Olle Haglund, produktchef för Caj P.

Även Sweet Baby Ray’s, USA:s och Sveriges mest sålda BBQ-sås, lanserar en nyhet. Sweet ’n Spicy är nu en del av det svenska utbudet på fem smaker från det legendariska varumärket som grundades i Chicago 1985.

 

Fem välsmakande nyheter på grillen

CajP American BurgerCajP Pulled PorkSweet Baby Rays  Sweet n SpicyCajp Grillkrydda AllroundCajp Grillkrydda Vitlok

Caj P. American Burger

Gör det enkelt att smaksätta hamburgaren och ger en härligt rökig och het grillsmak. Blanda kryddmixen i köttfärs av högrev, forma hamburgare och lägg dem därefter på grillen.
85 g. Pris cirka 23 kr.

Caj P. Pulled Pork

Denna krydda framhäver smaken i din pulled pork. Beräkna cirka 4-5 msk kryddmix per 1 kg kött och gnid in det innan tillagning.
85 g. Pris cirka 23 kr.

Sweet Baby Ray’s Sweet ’n Spicy

En smakrik BBQ-sås med hetta från jalapeño och sötma från melass. Perfekt både som glaze under grillning eller som sås direkt på tallriken. Glutenfri.
510 g. Pris cirka 40 kr.

Caj P. Grillkrydda Allround

Denna grillkrydda var en av de första produkterna som Caj P. lanserade för över 50 år sedan. Allroundkryddan är en mångsidig smaksättare som passar som bordskrydda till kött, fågel, fisk, grönsaker och potatisrätter. Uppdaterat recept i nydesignad större burk.
165 g. Pris cirka 24 kr.

Caj P. Grillkrydda Vitlök

Vitlökskryddan är en mångsidig smaksättare som passar som bordskrydda till kött, fågel, fisk, grönsaker och potatisrätter eller som ingrediens i olika rätter. I nydesignad större burk.
165 g. Pris cirka 24 kr.

 

Caj P, Glutenfritt, sweet baby ray

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.