Lammburgare

Lammburgare med Caj P. Rub Roast Garlic

CajP Lammburgare 720

4 personer

3 små silverlökar
1 msk smör
1 msk farinsocker 2 msk japansk soja 1 dl äppeljuice
500 g lammfärs
1-2 msk Caj P. Rub Roast Garlic 1 st. mozzarellaost
2 st. plommontomater
Krispig sallad
Hamburgerbröd

Gör så här

Skala och skiva löken tunt. Hetta upp smöret i en stekpanna och lägg i löken. Rör runt och slå i socker, soja och juice. Låt det steka sakta i 15-20
minuter tills löken blivit gyllenbrun och karamelliserad. Rör inte för ofta, bäst blir det om löken får ligga stilla och fint.

Blanda samman färs och rub till en jämn smet. Smaka av med flingsalt och svartpeppar och forma fyra burgare. Grilla dem på medelvarm temperatur till önskad stekningsgrad. Montera fina burgare och servera direkt.

Hamburgare, Caj P, Recept, Gasolgrill, Kolgrill, Pelletsgrill, Stekplatta

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.