Årets Nyheter från CajP

Lagom till att grillsäsongen startar presenterar Caj P. flera spännande nyheter för den perfekta BBQ-kvällen. Förutom en bacon-majonnäs och en baconkrydda lanseras även en hamburgerdressing samt två ekologiska smaksättare med ursprung från Texas och Sydamerika.

Svenska Caj P. har gjort sig känt som ett av de ledande varumärkena inom smaksättning genom att erbjuda ett stort sortiment av grillprodukter som ständigt förnyas. I år presenteras nyheter med inspiration från framförallt USA och Sydamerika. För hamburgerfantasten lanseras produkter där Baconnaise, en majonnäs med baconsmak, sticker ut. Caj P. fortsätter även satsningen på ekologiska grillprodukter med nya ruben Texas Rub Salt ’n Pepper samt BBQ-oljan Chimichurri.

Såsnyheter

Baconnaise

CajP Baconnaise 280 ml

Baconnaise är en sås av majonnäs-typ smaksatt med tomat, och med rökigheten samt den mjuka sältan som man finner i bacon, Passar som hamburgerdressing, dipp-sås, som bordssås eller salladsdressing. 280 ml. Pris cirka 20-23 SEK. 

Hamburgerdressing

CajP Hamburgerdressing 280 ml

En klassisk hamburgerdressing som är utmärkt på burgarna. 280 ml. Pris cirka 20-23 kr.

Aioli

Caj P lanserar även ett nytt förbättrat recept som ger en tydligare och modernare smak på sin klassiska aioli. Även produktionen är förbättrad och har flyttat från Spanien till Sverige. 280 ml. Pris cirka 20-23 kr.

 

Hamburger-nyheter

American Burger Kryddmix Bacon

CajP American burger Kryddmix 20 g

En helt ny kryddmix i 20 g-påse med baconsmak som sätter piff på burgarna.  Pris cirka 12-14 kr.

American Burger Kryddmix Original 

CajP American burger Kryddmix Bacon 20 g

Sätter bra smak på burgarna. Blanda bara ner påsens innehåll i cirka 500 gram färs vilket räcker till cirka 4 hamburgare. Pris cirka 12-14 kr

 

Ekologiska nyheter

Caj P. Ekologisk Texas Rub Salt ´n Pepper

CajP Rub Texas Ekologisk 35 g

En rub i bästa Texas-stil där basen i grillsmaksättningen är just salt och svartpeppar. För att göra smaken rundare och kraftigare har även grundsmakerna kompletterats med andra kryddor. Passar i första hand till nötkött men även till vitt kött och fågel. 36 g. Pris cirka 12-14 kr.

Caj P. Ekologisk BBQ Oil Chimichurri

CajP BBQ Oil Chimichurry 65 ml

En smaksättare/marinad/glaze/dressing med ursprung i Sydamerika. Den är väldigt allsidig med fin balans av syra, hetta och fruktighet. Kan användas till så väl marinering som till glasering mot slutet av grillningen. Med smak av persilja, lime och chili passar den till det mesta på grillen. 65 ml. Pris cirka 12-14 kr.

Caj P

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.