Ekologiska grillnyheter från Caj P.

I ÅR FYLLER ETT AV SVERIGES STÖRSTA VARUMÄRKEN INOM SMAKSÄTTNING 55 ÅR.

 I samband med det presenteras fyra nya produkter med ekologisk karaktär. Samtidigt lanseras det helt nya varumärket Say Something med en produktserie bestående av tre ekologiska BBQ-såser från USA.

 Sedan 1962 har jubilaren Caj P. tillverkat grillprodukter för den svenska marknaden och gjort sig kända som ett av de ledande varumärkena inom smaksättning. Caj P. erbjuder ett stort sortiment som ständigt förnyas och i år ligger fokus på ekologisk grillolja och marinader. Nyheterna är märkta med Europalövet och är framtagna med ekologisk rapsolja samt ekologiskt odlade kryddor – ett grönt och gott alternativ till årets grillsäsong.

Honungsgrillad pak choi med lättgravad lax

Fyra eko-nyheter från Caj P.

Caj P. Ekologisk grillolja

Ger en härlig grillsmak till kött, fågel, fläsk, fisk och grönsaker. Grilloljan har en örtig rik smak av bland annat soja, rödvin, och peppar.  250 ml. Pris ca 29 kr.

Ekologisk BBQ Oil Orginal

Caj P. Ekologisk Marinade Allround

En smakrik pepprig marinad med soja, koriander och rödvin. Passar till det mesta på grillen. 65 ml. Pris cirka 11 kr styck.

Ekologisk Marinad Allround

Caj P. Ekologisk Marinade Garlic

Ger det grillade en klar smak av vitlök med soja, svartpeppar, tomat, oregano och timjan. Passar utmärkt till ljust kött t ex kyckling 65 ml. Pris cirka 11 kr styck.

Ekologisk Marinad Garlic

Caj P. Ekologisk Glaze Honey

Glaze är räddningen för snabbt påkomna grilltillfällen. Pensla på rikligt under tiden du grillar så får du en kraftig smak med en läcker yta och oemotståndlig smak. Caj P. ekologisk Glaze Honey har en tydlig karaktär av söt honung, soja, ingefära och paprika. Passar till fågel, fläsk och grönsaker. 60 ml. Pris cirka 11 kr styck

 Ekologisk Glaze Honey

Say Something

Det helt nya amerikanska BBQ-varumärke Say Something specialiserar sig på ekologiskt framtagna produkter med autentisk amerikansk grillkaraktär. Smakerna är noga framtagna med hjälp av matkreatören Nick Crespi som rest runt i USA och inspirerats av mångfalden i landets matkultur. Lagom till att den svenska grillsäsongen startar lanseras tre av såserna i Sverige.

 

Tre grillsåser från nya Say Something

 

Say Something California Style BBQ Sauce

En ljus sås smaksatt med California wonder pepper och yellow mustard. Denna sås passar utmärkt till kyckling, fisk, äggrätter och vegetariskt. 411g. Pris  ca 52 kr.

Say Something California Style BBQ Sauce

 

Say Something New Mexico Style BBQ Sauce

En sås gjord på rostad grön chili och tomatillo som tillsammans utgör en perfekt balans av sötma och hetta. Denna BBQ sås passar perfekt till fläskkött eller kyckling. 411 g. Pris  ca 52 kr.

Say Something New Mexico Style BBQ Sauce

Say Something New York Style BBQ Sauce

Är en New York State-inspirerad sås med mild smak av äppelcider, rostad vitlök och flera olika kryddor. Denna sås fungerar ypperligt till det mesta på gillen. 411 g. Pris ca 52 kr.

 Say Something New York Style BBQ Sauce

Caj P, Say Something

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.