Ny smak från Svenska LantChips, grillat

lantchips grill

 

LantChips Grillat är det senaste tillskottet till chipsfamiljen och bjuder på en känsla av grillat med söta toner. Smaken är framtagen för att attrahera grillentusiasten, med balanserade toner av BBQ-glaze, tomat, paprika och lök.

Sverige har en lång tradition av grillchips med fokus på löksmak och en tydlig sälta. Med Grillat vill Svenska LantChips ta ett bredare grepp om grillkonceptet och erbjuder en smak med inspiration från amerikansk BBQ-kultur. 

LantChips Grillat lanseras under vecka 14 och kommer initialt att finnas på ICA och City Gross samt på Svenska LantChips webbshop.

“Vi har många uppskattade klassiker i vårt sortiment men kände att vi saknade något för grill-entusiasten. Vi har skapat en fantastisk kryddblandning, som på ett ypperligt sätt gift sig med våra LantChips. En smakförhöjare till grillen och en chipsupplevelse för såväl finsmakaren som för hela familjen”, säger marknadschef Joseph Bautista.

Om Svenska LantChips

Svenska LantChips startade för 25 år sedan och introducerade då det lite mer hantverksmässigt producerade LantChipset i Sverige – ett knaprigt chips där potatisen får behålla skalet och mer av potatissmaken, och där friteringen sker vid lite lägre temperatur än vanligt. Man var först i Sverige med s.k. grytfriterade chips och först även med ekologiska chips. Förutom de välbekanta original-LantChipsen i olika smaker märks i sortimentet bland annat en serie LantChips av mandelpotatis, flera ekologiska LantChips samt ekologiska rotfruktchips.

Chips

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.