Kryddhusets specialutvecklade flaska med pip

Vi vill med stor glädje presentera en helt ny vara på marknaden och i världen. Kryddhusets specialutvecklade flaska med pip (ln-Flavor) som är anpassad för just injektion i råvaror.

Den är enkel att använda och ger framförallt ett fantastiskt resultat.

Plastflaskan är fylld med en sås som är anpassad till ändamålet och har dessutom flera användningsområden, marinering glaze och/eller som tillbehör. ln-Flavor har dessutom flera smaker och kan användas till många olika råvaror.

Under den senare tiden har vi också samarbetat med en grillmästare Ulrik Lindelöv som vunnit både guld och silver inom grill med sitt team! Enligt Ulrik är In-Flavor ett mästerligt sätt att lyckas vid grillen!

inflavor allround 1inflavor garlic 1inflavor honey 1inflavor smokey 1inflavor tomato 1

In-flavor Garlic & Pepper

Aromatisk och lättflytande sås med vitlök och peppar, en god basprodukt. Går utmärkt att tillsätta mer kraft i smaken genom att öka mängden vitlök eller fler kryddor. Använd den unika In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Sweet & Smokey

Trögflytande sås med fyllig, rökig tomatsmak. Inslag av vitlök och ingefära. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller servera som tillbehör. Passar till kyckling, nöt, fläsk, fisk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Allround BBQ & Grill

Lättflytande sås med vitlök, peppar, ingefära, paprika och chili. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk, grönsaker och fisk (med fördel på tonfisk och svärdfisk). 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Full-bodied Tomato

Fyllig och trögflytande tomatsås med lök, peppar, vitlök, ingefära och paprika. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller servera som tillbehör. Passar till kyckling, nöt, fläsk, fisk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Honey & Ginger

Söt lättflytande sås med ingefära och honungstoner. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk och fisk, fungerar även bra till grönsaker och svamp. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

 

 

Grillbloggens kommentarer

Det är kul att min vän grillmästare Ulrik Lindelöv ligger bakom detta koncept! Han leder det svenska grilllandslaget och har mycket bra koll på vad som fungerar på grillen.

UPPDATERAT 17 april
Jag träffade Ulrik idag vid uttagningen av Grillmästarna 2015. Pratade med honom och beklagade mig över att det var gluten i produkterna. Men det stämmer inte sa han. Det är soja i produkterna och det kan vara gluten i soja men de använder sig av ren soja dvs glutenfri soja. Det var efter att jag hade uppmärksammat detta som de kontrollerade hur det låg till. Nu ser jag fram att testa dessa produkter. Återkommer senare.

Kryddor, Kryddhuset

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.