iGrill

17 augusti 2011

Jag har hittat sommarens pryl som alla som grillar måste ha - iGrill. Det är en grilltermometer med två givare som sitter på en enhet som sänder ut temperaturen till den iPhone eller iPad. Nu kan du sitta i soffa och titta på din iPad när köttet är klart. Helt underbart!

Till programvaran så kan man ställa välja vad det är man grillar. Kyckling, nötkött etc. Sedan väljer man hur väl grillad man vill ha köttet - rare, medium rare etc. iGrillen räknar ut när köttet är klart. När temperaturen når rätt så låter den. Man kan till och med se ett diagram hur varmt köttet är.

Behöver jag säg att detta är en partyhöjare? Dock så har jag problem med att att enheten ska hitta min telefon eller om det är tvärtom. Det kanske fixar sig i iPhone 5 :-)

För mer information om iGrill - se deras hemsida.

igill 8

iGrillenheten ligger till höger.

igill 9

Två olika givare för att mäta värmen.

igill 10

iGrill på iPad

igill 14

iGrill på iPhone

igill 11

Det färdiga resultatet

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.