Gourmet Food hade öppet hus

15 april 2015

När jag gör större mängde hamburgare så köper jag från dem.

Idag hade de öppnat upp sina kylrum och lager för att presentera deras utbud av produkter. Många associerar Gourmet Food med kött men faktum är att de har ett mycket bredare utbud än så. De har även pasta, oljor, fisk, skaldjur, skinka, grönsaker, bär, bröd, svamp, fågel, ostar och ädlare drycker. Jag har säkert missat något men bredden går inte att ta miste på. Deras kunder är först och främst restauranger och butiker. Det krävs både företag och kundnummer för att köpa därifrån men du kan alltid be din butik att beställa från dem.

Vad jag har förstått så är deras pasta något i hästväg! Har ingen aning då jag inte tål gluten men barnen kommer definitivt få den framöver.

 Gourmet Food inte bara kott 21

Gourmet Food inte bara kott 19

Gourmet Food inte bara kott 1

Gourmet Food inte bara kott 6

Gourmet Food inte bara kott 8

Gourmet Food inte bara kott 7

Gourmet Food inte bara kott 13

Gourmet Food inte bara kott 14

Gourmet Food inte bara kott 15

Gourmet Food inte bara kott 30

Gourmet Food inte bara kott 32

Gourmet Food inte bara kott 33

Gourmet Food inte bara kott 26

Gourmet Food inte bara kott 27

 

Kolla in deras sortiment här: http://gourmetfood.se

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.