Bobby-Q-BBQ Phoenix

16 april 2015

Ett av syfterna med resan till Phoenix var att titta in på intressanta BBQ ställen.

Bobby-Q var ett av dem. Och vi blev riktigt nöjda!

Restaurangen var ganska stor med mycket folk. Servicen var snabb och informativ. Jag beställde in en Whole Hog Heaven för 48 USD. Servitören sa till mig att den räcker nog till 2-3 personer. OK, sa jag. Jag och Sarah kan dela på den... Det visade sig att hela familjen kunde dela på den.

Maten var riktigt god! Både Beef Ribs och St.Lois ribsen var köttiga och goda. Tillbehören var mycket trevliga också. Bra stämning. Golven var extremt hala. Det kändes att man kunne glida iväg med stolen hela tiden. Det är också detta som var det enda minuset.

Detta ställe är helt klart värt en omväg!

Besök Bobby-Q-BBQ Phoenix på webben

Bobby-q-bbq Phoenix 11

Bobby-q-bbq Phoenix 10

Bobby-q-bbq Phoenix 9

Bobby-q-bbq Phoenix 1

Bobby-q-bbq Phoenix 2

Bobby-q-bbq Phoenix 3

Bobby-q-bbq Phoenix 4

Bobby-q-bbq Phoenix 5

Bobby-q-bbq Phoenix 7

Bobby-q-bbq Phoenix 8

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.