Jag har varit här ett par gånger. Varje gång så är det lika trevligt och gott. Sist så bestämde jag träff med deras pit master Rick Knapik för att få en närmare inblick i deras goda mat. Redan dagen efter träffades vi och han visade mig vart allt händer. Min förväntan var en stor smoker på baksidan som ser ut som ett lok men döm till min förvåning när det var ett rökskåp i köket. I och för sig så verkar det fungera mycket bra och hantera en hel del råvaror.
De serverar Pulled pork, Brisket (bringa), Beef, Pork shoulder, Chicken, ribs, sasuage, Rainbow Trout (fisk - forell). Simpel och enkelt!
Är du i närheten av Clearwater, utanför Tampa - Florida så passa på att besöka dem. Berätta att du hittade stället tack vare Grillbloggen. Visa gärna denna artikel.
Kolla in deras sajt


En trevlig restaurang!

Till vänster - pit master Rick Knapik, till höger jag - Peter Watz

Deras smoker är el-baserad. Inte kol, briketter eller gas.

Rökspånen placeras i speciella behållare som sitter mellan elvärmare.

De kör smokern på natten så maten är klar til morgonen när personalen kommer.

Det rymms en hel del i smokern som ser ut som ett större kylskåp.