Grilla med pellets - fungerar det?

30 oktober 2013

Jag besökte Traegergrills och tittade på deras grillar som använder pelles som bränsle. Råvarorna bryr sig inte om vart värmen kommer ifårn - om det är gas, el, kol, briketter eller pellets. Så det borde ju fungera, eller hur?

Det är enklat att använda denna typ av grill. Det är bara att fylla på pellets, ställa in temperaturen och sedan börja grilla. Det finns ett rök-läge så grillen bara genererar rök. En smoker på pellets helt enklet!

För närvarande finns det bara distributörer i USA, Australien, Nya Zeeland och Canada så det blir nog svårt att köpa pellets när det tar slut

 

Traegergrills 1

Enkelt! Fyll på med pellets och börja grilla!

Traegergrills 2

Ställ in temperaturen och kör!

 

Traegergrills 4

 

Traegergrills 3

De säljer pellets med olika typer av träslag. På så sätt så får man smaken från träslaget i maten.

 

Traegergrills 5

Designen på vissa av deras grilla är... lite udda. Eller vad säger du?

 

Kolla in deras sajt

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.