Hamburger SM 2014

Nu är det dags igen! Tänker du utmana mig i år? Eller vågar du inte?

Förra året gjorde jag en Norrlands hamburgare med Västerbottensost. Den gick tyvärr inte vidare till final. Har ingen aning om den gick över huvud taget. Men jag tyckte den var god!

För åttonde året i rad anordnar Max Hamburger-SM där de vill hitta den godaste burgaren. Under hela sommaren kommer Sveriges grillare att kunna delta i tävlingen genom att dela sitt bästa recept på Instagram

max hamburge sm 2014

Ett litet startpaket är en bra början.

Att tävla är enkelt, laga din godaste hamburgare på nötkött, fota den och lägg upp på Instagram, skriv in receptet och tagga med #hamburgersm. De 25 bidrag som får flest röster går till final. Vinnaren får åka till New York tillsammans med en vän, där bland annat en guidad burgartur väntar. Tävlingen pågår 22 maj – 15 augusti. Den slutgiltiga finalen avgörs i Stockholm 29 augusti.

För mer information se klicka här

 

Hamburger-SM, MAX

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.