Sydafrikansk grill "Braai" på Villa Brevik

01 Maj 2013

 

Trevligt istället-för-brunch BBQ på LidingöSponsrat inlagg

Jag tillsammans med familjen firade 1:a Maj på Villa Brevik, Lidingö. Där serverades en sydafrikansk grill "Braai" tillsammans med en mer traditionell BBQ. Solen sken från en klarblå himmel.

När vi kom hälsades vi välkomna och blev guidade till området. Grillen med buffén var ett par trappor ner i trädgården. Bord med bordsservering ett par trappor upp, där vi kom in. Under tiden vi var där var det ett 70-års firande som dock inte störde. Vi fick bord utomhus. Solen värmde skönt i den annars kalla 1:a maj dagen. Inomhus fanns det en vinterträdgård med sittplatser, om vädret skulle bli kallare.

Dagen till ära fanns det sydafrikansk livemusik med bra sångare på plats.


På grillbuffén fanns det bland annat grillad flapsteak med perfekt råhet i mitten, grillad majs med bra smak, scampispett, lammkorv, sej i aluminiumfolie och bakad potatis. Till detta fanns tre olika potatissallader, romansallad med linser, ett par olika såser mm. En komplett buffé med bra variation och smak.
Buffén kostar 395 kr per person. Lättöl och läsk kostar bara 20 kr.

För mer information se Villa Breviks hemsida

villa brevik BBQ 70

 

villa brevik BBQ 68

 

villa brevik BBQ 67

 

villa brevik BBQ 65

 

villa brevik BBQ 64

 

villa brevik BBQ 63

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.