Blodpudding

01 juni 2013

Barnen börjar lessna på grillad korv, revbensspjäll, fläskkarré, Entrecôte, Pulled Pork mm. Vi håller fortfarande på att renovera köket. Klart vilken vecka som helst :-)

Idag ville barnen alltså ha blodpudding. Så frågan var - kan man grilla blodpudding?

Svaret är JA man kan grilla blodbudding. Barnen tyckte till och med att det var godar än stekt. Samtidigt så blev det nyttigare då. Inget smör på grillen.

 grilla blodpudding 05

En helt vanligt blodpudding...

 

grilla blodpudding 06

Uppskuren enligt konstens alla regler.

 

grilla blodpudding 07

Äkta blodpudding på Weber Sear Station.

 

grilla blodpudding 08

Grilla blodpudding på en Weber Summit S-670 kanske inte känns helt ok. Men barnen tyckte om det.

 

grilla blodpudding 09

Resultatet blev krispigt och smarrigt, enligt barnen.

 

 

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.