Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Populär burgare nu i storformat

Förra årets utmanare på hamburgerscenen Lindströms Angusburgare blev en försäljningsraket.

Nu kommer uppföljaren – Lindströms Angus Kvick. Lika tung, men större och mer snabblagad.

 Lindstroms-Angus-Kvick 720

– Ett fantastiskt kött med oändliga variationsmöjligheter. En Lindströms Angus Kvick i ett pitabröd med grönsaker och västerbottenost är dödligt gott, säger Martin Lindström, upphovsman och företagets grundare.

Förra våren kom nyheten som kom att förändra grillvärden – Lindströms Angusburgare tog frysen med storm. Plötsligt fanns kvalitetskött i form av burgare i matbutikernas frysdiskar. Grillen var aldrig långt borta, och burgarna säljer fortfarande fantastiskt i alla väderstreck.

Uppföljaren Lindströms Angus Kvick är som den låter, kvick. Den är lite tunnare och därmed också lite större och går snabbare att grilla. Med 100 procent kött finns inte heller några irriterande tillsatser, bara en ren, saftig burgare, redo att njutas tillsammans med grönsaker, goda bröd, röror och andra tillbehör efter behag.

– Jag älskar kött. Och jag älskar hamburgare. När man jobbar med det man gillar mest blir det bra. Just nu är problemet att jag äter så många att min familj börjar bli lite trött på mig, men vi kanske kan kalla det en inkörningsperiod, säger Martin Lindström.

Martin Lindström har letat länge innan han hittade det perfekta köttet. Köttet är black angus från Irland, där djuren går ute och betar året runt. Black angus är en skotsk nötras som ger finfibrigt, marmorerat nötkött perfekt för saftiga klassiska hamburgare.

– De här burgarna har väldigt hög kvalitet och konkurrerar snarare med charkdiskens sortiment än de andra burgarna i frysdisken. De säljs i storpack till ett fint pris, säger Martin Lindström.

För att bli saftiga ska burgarna grillas eller stekas direkt från frysen. Några minuters medelhög värme ger en fin yta som gör att de behåller smaken.

Lindströms Angus Kvick väger 113 gram, är tillverkat av 99,7 procent black angus nötkött och säljs än så länge på Ica Maxi, Ica Kvantum och större Ica supermarket. Cirkapris i butik från 110 kronor för 10-pack.

För att läsa mer om Lindströms och deras produkter, gå in på www.lindstroms.se

Grillbloggen kommenterar

Jag har grillat Lindströms Angusburgare när jag jobbade hois JD Grillevent i Kungsträdgården och kunderna uppskattade verkligen dessa burgare. De är också lätta att grilla både över kol och gas. Alla ni som besökte Sweden Rock och köpte burgare hos JD Grillevent har ätit dessa burgare...

 

Taggar: Hamburgare Lindströms

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka