Populär burgare nu i storformat

Förra årets utmanare på hamburgerscenen Lindströms Angusburgare blev en försäljningsraket.

Nu kommer uppföljaren – Lindströms Angus Kvick. Lika tung, men större och mer snabblagad.

 Lindstroms-Angus-Kvick 720

– Ett fantastiskt kött med oändliga variationsmöjligheter. En Lindströms Angus Kvick i ett pitabröd med grönsaker och västerbottenost är dödligt gott, säger Martin Lindström, upphovsman och företagets grundare.

Förra våren kom nyheten som kom att förändra grillvärden – Lindströms Angusburgare tog frysen med storm. Plötsligt fanns kvalitetskött i form av burgare i matbutikernas frysdiskar. Grillen var aldrig långt borta, och burgarna säljer fortfarande fantastiskt i alla väderstreck.

Uppföljaren Lindströms Angus Kvick är som den låter, kvick. Den är lite tunnare och därmed också lite större och går snabbare att grilla. Med 100 procent kött finns inte heller några irriterande tillsatser, bara en ren, saftig burgare, redo att njutas tillsammans med grönsaker, goda bröd, röror och andra tillbehör efter behag.

– Jag älskar kött. Och jag älskar hamburgare. När man jobbar med det man gillar mest blir det bra. Just nu är problemet att jag äter så många att min familj börjar bli lite trött på mig, men vi kanske kan kalla det en inkörningsperiod, säger Martin Lindström.

Martin Lindström har letat länge innan han hittade det perfekta köttet. Köttet är black angus från Irland, där djuren går ute och betar året runt. Black angus är en skotsk nötras som ger finfibrigt, marmorerat nötkött perfekt för saftiga klassiska hamburgare.

– De här burgarna har väldigt hög kvalitet och konkurrerar snarare med charkdiskens sortiment än de andra burgarna i frysdisken. De säljs i storpack till ett fint pris, säger Martin Lindström.

För att bli saftiga ska burgarna grillas eller stekas direkt från frysen. Några minuters medelhög värme ger en fin yta som gör att de behåller smaken.

Lindströms Angus Kvick väger 113 gram, är tillverkat av 99,7 procent black angus nötkött och säljs än så länge på Ica Maxi, Ica Kvantum och större Ica supermarket. Cirkapris i butik från 110 kronor för 10-pack.

För att läsa mer om Lindströms och deras produkter, gå in på www.lindstroms.se

Grillbloggen kommenterar

Jag har grillat Lindströms Angusburgare när jag jobbade hois JD Grillevent i Kungsträdgården och kunderna uppskattade verkligen dessa burgare. De är också lätta att grilla både över kol och gas. Alla ni som besökte Sweden Rock och köpte burgare hos JD Grillevent har ätit dessa burgare...

 

Hamburgare, Lindströms

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.