Big Landmann - Nya keramisk grill

 Vår nya keramiska grill.

big Landmann

Konstruktion som bygger på tusentals år gammal asiatisk matlagningsteknik kombinerat med modern amerikansk grillteknik.

I mitten av 1900-talet hade amerikanerna upptäckt de traditionella “Mushikamado” lerugnarna som användes i Japan. Tekniken togs hem till USA, kombinerades där med amerikansk grillteknik. Den så kallade “Kamado”-grillen var född.
Det fantastikska med denna typ av grill är de kraftiga väggarna som effektivt håller kvar värme och fukt i grillen. Det är lättare att hålla en jämn temperatur och resultatet har därför extra goda förutsättningar att bli saftigt.

Eftersom grillen är extremt tät är den också lämplig för slow cook och rökning. Användning av rökspån i samband med slow cook har blivit mycket populärt. Den rökiga smaken är ytterst eftertraktad. Cirka butikspris 9995kr.

Grillen kan givetvis användas för traditionell grillning, men även för bakning av bröd, pizza och paella med mycket mera om rätt tillbehör införskaffas.

För mer information se Landmann.se

Landmann, Keramisk

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.