Elgiganten ny huvudsponsor för Grill & BBQ-VM

I sommar är det dags för årets stora händelse på Heden i Göteborg.

Den 13-14 juni kommer ett 60-tal lag från hela världen göra upp om världsmästartiteln i grill och barbeque. Med på mästerskapet kommer också Elgiganten att vara i form av ny huvudsponsor.

Nu är det klart att Citygross och Landmann får sällskap som huvudsponsorer för Grill & BBQ-VM i Göteborg. Det är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror, Elgiganten, som ska vara med och bidra till sommarens stora grillfest.

– Svenskarnas intresse för grillning och barbeque ökar stadigt. Det ser vi inte minst på vår försäljning av grill och grilltillbehör som ökat med närmare 300 procent de senaste åren och efterfrågan fortsätter att öka. Det har blivit en hobby och en livsstil som engagerar väldigt många av våra kunder och därför känns det också väldigt självklart att vi går in som samarbetspartner till Grill & BBQ-VM, säger Stefan Ekvall, produktchef på Elgiganten.

Elgiganten kommer att finnas på plats på Heden för att möta alla besökare och grillentusiaster. I sin pop up-store kommer de att ha mässerbjudanden och nya produkter med anknytning till matlagning och grillning. Mästerkocken Jamie Olivers nya grillar blir en självklar mittpunkt tillsammans med grillar från Weber och Nordic Season.

– Inför årets grillsäsong kan vi presentera ett bredare utbud än någonsin tidigare med en rad nyheter inom grillar och grilltillbehör. Den största nyheten är Jamie Olivers serie med exklusiva kol- och gasolgrillar som vi tror kommer att ändra grillstandarden framöver, säger Stefan Ekvall.

 

Kolla in Jamie Olivers grillar på Elgiganten här

Grill och BBQ-VM, Elgiganten

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.