AGA är officiell partner till Grill & BBQ VM

Nu börjar nedräkningen till årets grill- och BBQ VM som går av stapeln i Göteborg den 13-14 juni.

AGA Gas AB är stolt officiell partner till tävlingen och kommer att finnas på plats på tävlingsområdet för att bland annat bistå VM-besökarna med expertråd i säker gasolanvändning och för att bjuda på årets bästa grill-drink.

Snart samlas världens främsta grill- och BBQ-experter på Heden i Göteborg för att göra upp om världsmästartiteln. Det är första gången som tävlingen avgörs i Sverige och en storpublik är att vänta. AGA är officiell partner till tävlingen och kommer att stå för all gasol som används inne på tävlingsområdet.

- Gasol är en produkt som många förknippar med både grillning och sommarliv. Många svenskar har en gasolgrill hemma och många kanske också förlänger grillsäsongen med hjälp av en terrassvärmare som drivs med gasol. Att AGA finns med som en samarbetspartner till tävlingen känns därför naturligt, säger Niklas Månsson, Retail Manager på AGA Gas AB.

AGA kommer att finnas på plats på Heden under hela tävlingen för att träffa grillintresserade besökare och tävlande. Den som besöker företagets monter kan se fram emot en rad spännande händelser under helgen. AGA driver sedan tidigare informationskampanjen Gasklar som vänder sig till alla som på något sätt kommer i kontakt med gasol i sitt hem eller i sin fritidsmiljö.

- Den som vill lära sig mer om hur man hanterar gasol på ett säkert sätt inför grillsäsongen, kommer att kunna lära sig allt om hur man blir "gasklar" av våra gasolexperter. Dessutom kommer vi att bjuda besökare på årets bästa alkoholfria grill-drink, det vill säga den drink som vinner vår drinkreceptstävling. AGA tillverkar ju även prisbelönta kolsyremaskiner och vi ser fram emot att låta törstiga besökare få smaka på något gott att dricka från våra AQVIA®–kolsyremaskiner. Sedan blir det självklart en hel del grillande på plats, fortsätter Niklas Månsson.

 

Grillbloggen kommenterar

Peter Watz från Grillbloggen.nu medverkar i AGA´s monter på VM. Kom och hälsa på och smaka det Peter grillar!

 

AGA, Grill och BBQ-VM

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.