Grillevent - HEMMA HOS ER

VI TAR BARA UPPDRAG FRÅN GAMLA KUNDER 2023

Oavsett om du planerar företagsfest, privatfest, studentfest, bröllop, kundevent eller kanske produktdemonstrationer, så kan vi varmt rekommendera vårt uppskattade koncept Grillevent.

Vårt grillevent där vi kommer med våra eventgrillar, tält, arbets- och serveringsbord, ett par ståbord och all utrustning som behövs för att grilla hamburgarna och servera dem. Dina gäster kan gå runt och titta hur vi grillar, prata med Grillmästarna och få en unik upplevelse av grill och rök.


Passar perfekt både för företag och privatpersoner. t.ex. kunddag, lanseringsfest, taklagsfest, kickoff, invigning, jubileum, årsdag, studentfest / examensfest etc.

VI TAR BARA UPPDRAG FRÅN GAMLA KUNDER 2023
grillfest för kunder, inrestyrka, sigtuna, grillcatering, grillevent med grillcatering, catering
grillfest för personal, kontor solna strand, broilking, sundbyberg
födelsedagsfest, 80 år, fyller jämt, grillfest nynäshamn, grillcatering

Hur går vi tillväga?

1. Preminärboka dag

Det är stor efterfrågan på event just nu. 

Fyll i bokningsförfrågan och ge oss ett par olika datum som passar er och ert event. Vi återkommer inom kort via telefon. Därefter skriver vi en anpassad offert för just ert event.

Vi besökar oftast stället där eventet ska äga rum för att vi ska vara väl förberedda inför eventet. 

2. Inför eventet

Efter att ni accepterat offerten, beroende på när eventet ska äga rum så skickar vi en faktura. Den ska vara betald på förfallodagen, dock alltid före genomfört event. Har ni långa interna administrativa rutiner och riskerar att inte hinna betala fakturan före eventet? Ni kan då betala med kort eller swish, före eventet.

Ni får tillgång till våra bilder som ni kan använda för att locka potentiella kunder, kunder och eller personal. 

Inför eventet tar vi en telefonkontakt för eventuella ändringar. 

3. Eventdagen

Strålande sol och vindstilla är inget vi planerar med. Vi utgår från att det regnar och blåser. Om solen skulle skina så är vi förberedda på det också.

Vi kommer till avtalad plats med våra grillar, grilltält, arbetsbord, råvaror, och återvinningsstation. Ja, allt som vi behöver för att kunna förbereda och grilla maten för era gäster. El behövs bara vid mörker.

Servering sker vid grillplatsen i buffé. Era gäster kommer och hämtar sin mat, efter de spritat händerna. 

Ni kommer att kunna vara med era gäster då vi tar hand om grillandet. 

4. Eventdagen, efter servering

Vi packar ihop och tar med oss soporna. Det enda vi lämar kvar är fettfläckarna på marken. Ska vi grilla på känslig plats (trädäck, marmorgolv eller annat känsligt material), ansvarar ni för att lösa täckning med lämpligt material.

När ni sitter ner efteråt och känner hur smidigt allt har gått så passa på att planera in nästa event då vi ska komma tillbaka.

Funderar du på att låta någon annan sköta grillen vid någon sammankomst, stor som lite, kan jag varmt rekommendera Peter Watz. Han grillade hemma hos mig för ett sällskap på ca 35 personer i somras. Jag behövde inte göra någonting utan Peter inhandlade prima råvaror, skötte grillningen mästerligt och levererade grillat kött, kål och kyckling som smakade fantastiskt. Stort tack! - Jussi Saarinen, Lidingö

grillad sallad, grillsallad, vegansk sallad, vegetarisk grillbuffe
grillad entrecotte, entrecote, john stone, bergfalk co, johan i hallen, kött, grillat kött, weber 57
Hokkaidokammussla, MSC, Musselkött, Hokkaidokammusslan, Ochotska havet, Japan, eget skal, smörsås, grillcatering

MENY FRÅN GRILLANDSLAGET

Grillbuffén består av

 • Entrecotté Premium alt. Lammracks
 • Varmrökt lax med hemmagjord romsås
 • Blandade korvar från Specialchark
 • Kycklingben, rökta och grillade 
 • Grillad sallad med spetskål
 • Surdegsbröd
 • BBQ sås - stark
 • BBQ sås - söt

Det lilla extra

När ni vill lyxa till det:

 • Hokkaidokammussla (MSC), serverade i eget skal med smörsås 
 • Scampi vannamei (ASC IQF) grillad på portionspinnar
 • Secreto Iberico
 • Hummer med smörsås
 • etc.

"Vi anlitade Peter som grillmästare på vårt företagsevent. Allt gick mycket smidigt, från beställning, leverans och att ha Peter på plats. Han lagar fantastisk mat på exklusiva råvaror som våra kunder uppskattade till fullo. Peter är också socialt kompetent så vi kände oss trygga med att ha de viktigaste kunderna samspråkandes med honom. Det är ju inte alltid så när man använder catering. Jag känner mig trygg med att rekommendera Peter som grillmästare på ert nästa event. Vi kommer definitivt använda oss av honom igen nästa år." - Fredrik Sjöstrand, CIO and Founding Partner at Scandinavian Credit Fund I AB

Personalfest solnastrand, solna strand, grillfest för personalen, grillcatering
personalfest elgiganten HK, HQ, moderskeppet, Akalla, Kista, grillcatering
Kundträff och partnerträff kreditfonden, kredit fonden, sigtuna, grillfest, grillcatering

Priser och villkor

Vi är alltid flexibla och lyhörda. Hör av dig till oss för eventuella frågor och anpassningar. För att du ska få en uppfattning om våra priser så finner du våra riktpriser nedan på de vanligaste uppläggen.  

 • Startkostnad
  Från 15.000 kr

  Planering, inköp, transporter, tillredning, grillning, städning av grillplatsen, återvinning och sophantering. Priset beror på vart eventet ska genomföras och hur länge vi är på plats.

 • Pris per gäst
  Från 500 kr

  Priset baserar sig på val av rätter på buffén. Vi debiterar minimum för 20 gäster.

 • Ingår ej

  Observera att dryck, porslin, bestick, serveringspersonal etc. inte ingår.

VILLKOR

12% moms tillkommer på samtliga priser.

Debitering sker per faktura i förskott. Betalning skall ske senast 14 dagar före eventet. Avbokning kan ske utan kostnad senast 14 dagar före eventet, därefter debiteras eventet till fullo.

Om mot all förmodan någon allvarligt sjukdomsfall hos oss uppkommer och vi inte kan uppfylla vår leverans kommer 100% av debiterat belopp återbetalas.

"Alltså det finns inte tillräckligt stora ord att säga om din insats för oss Peter! Du bidrog till mycket stor del till att Kärleksdagen 2016 blev så lyckad. Din generösa och glada inställning, ditt hantverk vid grillarna och din proffsighet förhöjde allt! TACK!!! Och det gäller även din sidekick Philip som dessutom plåtade grymma bilder." - Rickard Sjöberg

Fler frågor kring grillcatering hos oss

Specialmat

Vi behöver veta senast 7 dagar innan eventet hur många och vilken typ av specialmat som önskas.

Vi gör vårt yttersta för att tillgodose varje gästs preferenser.

Vilka åtgärder har ni taget ang Corona?

Vi tar pandemin på allvar och gör vad vi kan för att minska smittspridningen. Både före och efter buffén finns handsprit och vi uppmanar gästerna att sprita sina händer före de tar vi buffétängerna. 

Vi har skyltar som uppmanar gästerna att hålla avstånd till varandra. 

Vår uppmaning till er som arrangör är att inte bjuda allt för många gäster vid ett och samma tillfälle. Erbjud istället två "sittningar" istället, dvs bjud inte in alla till ett och samma klockslag. Be hälften av gästerna komma någon timme senare.

Ni som uppdragsgivare har det yttersta ansvaret mot era gäster.

Behövs det speciella tillstånd?

Sker eventet på er egen mark så behövs inga tillstånd. 

Önskar ni att hålla eventet i någon park eller i en offentlig miljö så behövs tillstånd från markägaren och ev polistillstånd. Det kan ta upp till 4-6 veckor att få tillstånd.

Under pågående pandemi avslås alla tillstånd vid event med fler än 8 personer. 

Avbokning

Ni kan boka av eventet utan kostnad fram till 14 dagar före eventet. 

Vi har möjlighet att boka av eventet vid alvarlig sjukdom. Ni erhåller då 100% av inbetalat belopp. Under alla dessa år har vi aldrig behövt ställa in ett event.

Vart i Sverige jobbar ni?

Vår hemma bas är på Lidingö och kan genomföra event upp till 2-3 timmar från Stockholm med bil och släp.

Vi har haft event ännu längre bort än så och i de fallen har all utrustning, råvaror, typ allt funnits på plats. Endast en Grillmästare med sitt förkläde och grilltång kommer. Hör av er så kanske vi kan hjälpa er.

Önskar ni grillevent på Västkusten? Kolla med vår partner JD Grill & Event och hälsa från oss. Vem vet, ni kanske får ett bättre pris då ;-)

Några av våra kunder
Personal fest hos Reklambyrån Bilbo Bromma
Personalfest hos Elgiganten HK Akalla Kista
Personalfest för desmo center, arlanda test track, ducati MC, BMW MC Motorrad center
Kundträff hemma hos Inrestyrka, inre styrka, sigtuna
Kund och partnerträff, sigtuna, kreditfonden

Vi tog hjälp av Grillbloggen för min sons studentmottagning för cirka 60 gäster. Vi hade bra väder, men det hade fungerat ändå. De hade eget regnsäkert tält. Grillningen var väl förberedd vilket bidrog till ett mycket lyckat kalas. Det var mycket enkelt att jobba med dem. De skötte allt. Planering, inköp av all mat, utrustning med grill och arbetsbord etc. Maten var mycket god och genom att vårt kök inte användes frigjorde vi ytor för kalaset. Efteråt så syntes det inte att de hade varit hos oss och grillat. De hade allt med, en komplett utrustning, bland annat den största grillen jag sett. Grillbloggen bidrog till den trevliga och glada stämningen. Hamburgarna var verkligen lyxiga och den rökta laxen var kvällens höjdpunkt. - Jan Segerfeldt  

Surdegsbröd bakad av Gabriel Olsson Lidingö SM mästare i Mack SM 2020
dryckespaketet, coca-cola, fanta, is, islåda, kylda drycker, hamburgare
Jussi Saarinen Lidingö Avdelningsfest EQT
60 års fest, Gåshaga, Lidingö
Personalfest, Desmo Center, BWM Motorrad center, arlanda testtrack
Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.