Grillpremiär på Jula!

 Grilla med Jula

Grillsäsongen har börjat på jula. Vi har allt för en lyckad grillsäsong – inget kan stoppa dig för att komma igång direkt! Brett och noga utvalt sortiment av grillar och grilltillbehör. Se våra grillnyheter bland annat Menuett vakuummarinator som marinerar kött på endast 15 minuter.

Putsa upp grillen, fram med allt det goda och sprid härliga dofter i grannskapet! Grillsäsongen öppnar hos Jula och hos oss hittar du de rätta produkterna, till de rätta priserna. Kanske är det dags för en ny grill?

För- och nackdelar med Kolgrill, Gasolgrill och Elgrill

I Julas Grillguide kan du enkelt jämföra för- och nackdelar med Kolgrill, Gasolgrill och Elgrill. Vilken grill passar dina behov? Kanske är det smaken som faller för kolgrillen eller så är det enkelheten som tilltalar med gasol. För den lilla balkongen passar elgrillen bra. Julas aprilnyheter innehåller massa prispressade produkter för uteplatsen och balkongen. För att ta del av kampanjen, se aktuellt kampanjblad.

Pizzasten på grillen

Gör pizza på ett nytt sätt, på grillen! Baka ut din pizza som vanligt. När grillen glöder, lägger du på pizzastenen på grillgallret, se till så stenen har blivit varm innan du bakar pizza. Använd ventiler för justering av lufttillförsel för att få rätt temperatur. Vill du se fler instruktioner så sök efter "Jula pizzasten" på Youtube.

Nyhet! Vakummarinator som marinerar på endast 15 minuter!

vakummarinator

För den som inte kan eller vill lägga tid på att förmarinera innan grillningen, kommer här en efterlängtad nyhet för den grilltokige. Med denna Vakummarinator kommer du kunna vakuummarinera kött på bara 15 minuter! Menuetts vakuummarinator är utan diskussion den ultimata köksmaskinen när du ska marinera kött, fisk och grönsaker. Tack vare vakuumteknologin (samma teknik som hos en vakuumförpackare) öppnas fibrerna i råvarorna och drar åt sig marinaden snabbare. Vakuumbehållaren rymmer 6 liter, vilket betyder att det finns gott om plats för stora flintastekar eller rikligt med potatis. Vakummarinatorn tål att diskas i diskmaskin och har timerfunktion.

PIZZA, Jula

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.