netonnet grillar 780

Vårvärmen sveper över hela landet och i takt med den stigande värmen så ökar efterfrågan på grillar och annat som gör grillningen ännu roligare, enklare och godare. NetOnNet har tagit fasta på detta och har utökat grillsortimentet med såväl ett helt nytt grillvarumärke men även breddat grillsortimentet rejält jämfört med föregående år.

De skandinaviska hemmagrillarna växer i antal och allt fler väljer att trotsa det ibland oberäkneliga vädret för att få sätta tänderna i något väldoftande och nygrillat - både oftare och under längre perioder på året.

– Vi vill nå alla hemmagrillare: nybörjarna och de sporadiska hemmagrillarna såväl som de mer avancerade och erfarna som kräver större grillar och mer funktioner när de tänder grillen. Vi vill vara ett självklart, relevant och prisvärt alternativ för hela spektrat av kunder och har därför breddat grillsortimentet inom befintliga välkända tillverkare som exempelvis Weber och Landmann. Men även adderat ett helt sortiment med oemotståndliga grillar under vårt egna grillvarumärke, Austin & Barbeque, säger Mattias Knutsson, affärs- & sortimentschef NetOnNet.

Utveckling av produktsortimentet på NetOnNet går alltid hand i hand med värdefulla kundinsikter. Mycket arbete läggs på att ta reda på vad kunderna efterfrågar, men även på att ta fram och säkerställa att NetOnNet kan erbjuda kunderna det de vill ha.

– Vi har de senaste åren sett en allt ökande efterfrågan på brett sortiment av högkvalitativa grillar till lägre priser, vilket resulterade i att vi tog fram en helt egen grillkollektion innehållande stilrena men framförallt funktionella grillar med smarta finesser som gör grillningen roligare och enklare, säger Henrik Ekelund, sortiment & försäljningschefen för hem- och hushåll på NetOnNet.

Samtidigt har NetOnNet även skruvat upp prognosen för produktområdet grill och estimerar att sälja tre gånger mer grillar 2018 jämfört med föregående år.

– För att kunna nå målsättningen med den höjda prognosen, så måste vi först säkra tillgången på grillar samt kringutrustning, något som vi redan har checkat av. Alla som vill ha en grill, stor som liten kommer att finna det dom söker när man besöker någon av våra Lagershoppar eller netonnet.se. Och bäst av allt, sortimentet är noga utvalt och framtaget utifrån kunden och dennes behov för att erbjuda det allra bästa i varje respektive pris- och produktklass, avslutar Mattias Knutsson.

Fakta Austin & Barbeque

netonnet Austin Barbeque 450

Varumärket Austin & Barbeque är resultatet av värdefulla kundinsikter som analyserats och testats av NetOnNets fantastiska entreprenörsenhet som har förmågan, kontakterna och kunskapen att ta fram produkter som har det lilla extra utan att det behöver kosta mer. Det är till och med så att det kostar mindre, vilket tillgodokommer kunden genom ännu lägre priser.

netonnet Austin Barbeque 2 780

Austin & Barbeque är årets grillnyhet i lagerhyllan. Grillar för dig som värdesätter bra kvalitet med hög funktionalitet i tilltalande design – här får du mycket grill för pengarna. Merparten av grillarna är i rostfritt stål och premiummodellerna har även gjutjärnsgaller samt små finesser som exempelvis utrustade med kapsylöppnare. 

netonnet Austin Barbeque 4 450

Utöver kolgrillar, gasolgrillar och en kamadogrill, hittar du även kombogrillen (kol/gasol) – grillmästarens grillkök med det bästa från två världar. I sortimentet finns även en portabel och smidig gasolgrill för campingen. Med en grill från Austin & Barbeque är det inte bara enkelt att montera och grilla – stort fokus är lagd på helheten och användarnyttan. Kombinera din gasolgrill med stilrena sidobord i samma design, välj bland mängder av tillbehör och bygg ditt eget utekök.

netonnet Austin Barbeque 3 780

Hos NetOnNet finns ett stort urval av grillar, sidobord och flera passande tillbehör, men även en rad unika paketlösningar. Och oavsett om kunden väljer att handla på nätet eller i någon av våra Lagershoppar erbjuder vi samma låga priser - snabbt, enkelt och till lagerpris.

NetOnNet

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.