Wettex® Limited Edition BBQ

Helt och hållet svensk uppfinning som såg dagens ljus för mer än 65 år sedan. Att den under alla dessa år varit så uppskattad beror på att den har en helt fantastisk uppsugningsförmåga, hela 15 gånger sin egen vikt.

wettex disktrasa bbq

Men Wettex® har också en annan viktig egenskap

Eftersom Wettex® är en 100 procent naturlig och biologiskt nedbrytbar produkt kan den återvinnas. På sex veckor har den förvandlats till organiskt material och värdefulla näringsämnen kan återvända till naturen där de gör nytta.

Lagom till sommaren har vi klätt om Wettex® i ett trevligt mönster, inspirerat av sommarens grilltrender.Dukarna, som säljs i en begränsad upplaga finns i somrigt grönt, orange och syrenlila.

Wettex® Limited Edition BBQ matchar grillen perfekt och tack vare trasans utmärkta rengörings- och uppsugningsförmåga kan du hålla torrt, rent och snyggt omkring dig när du förbereder maten och grillfesten.

Tänk bara på att byta eller tvätta din Wettex® ofta.

Genom att göra det undviker du att bakterier växer till samtidigt som du minimerar risken för att smitta från exempelvis färsk kyckling eller jordiga grönsaker ska spridas när du skär, hackar eller städar upp i köket efter förberedelserna.

Wettex® Ltd Edition BBQ finns i välsorterade dagligvarubutiker i förpackning om fyra. Passa på att få förkläden till den lilla och stora kocken i det trevliga BBQ mönstret när du köper 3 st förpackningar av valfri Wettex® i din butik. Erbjudandet gäller t.o.m. 2017-07-30 och de 1000 första inskickade kupongerna med rätt ean-koder. Erbjudandet kan nyttjas en gång per hushåll. Gäller för boende i Sverige.

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.