Fullt sortiment från Stokes Sauces

Stokes grundades av Rick Sheepshanks utanför den lilla staden Woodbridge i Suffolk, England 2004. Det hela började med Real Mayonnaise men sedan dess har det tillkommit många nya produkter som säljs i över femtio länder.

Målet från start har varit att maten som tillverkas skall vara ärlig, ren och smaka fantastiskt!

Fullt sortiment från Stokes Sauces

I Sverige har ett begränsat utbud saluförts i över tio år. Nu när Scandelicious Food fått agenturen för Stokes Sauces så kommer hela sortimentet att saluföras i Sverige.

- Efterfrågan av Stokes Sauces har varit stort och många har frågat efter hela sortimentet. Nu när vi har fått agenturen så kan vi erbjuda hela sortimentet. Både konsumentförpackningar och större förpackningar för restauranger och cateringbolag. Säger Martin Arnevall.

Stokes Sauces lanserar återvinningsbar plastflaska

Stokes Reduced Sugar Tomato Ketchup 500

Årets första nyhet är att det nu kommer en 100% återvinningsbar plastflaska för fyra välkända produkter och en helt ny! Reduced Sugar Ketchup – rik tomatsmak men bara 13g/100g socker. Det kommer mera….

Martin Arnevall fortsätter - Nu blir det ännu enklare att använda Stokes Sauces. Med den återvinningsbara plastflaskan så blir det enklare att få ut såserna. Detta underlättar både för barn och äldre, som älskar såserna.  

Smaksatta majonnäser, ketchup & BBQ såser får nu sällskap av ett brett utbud av goda produkter så som chutneys, marmelader och en mängd olika såser. Missa inte vår Tartare sås som är späckad med cornichons & kapris och är en klassiker till Fish n’ Chips men är precis lika god till grillad kyckling.

Vill ni smaka på fler av våra goda produkter är ni välkomna att besöka oss på ”Passion för mat” i Åbymässan, Mölndal den 28 feb – 1 mar, ni hittar oss i monter H:18.

Stokes

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.