BBQLOVERS.SE ÖPPNAR BUTIK

bbq lovers butik 

Vi är väldigt glada att meddela att BBQLovers tar steget från webben och öppnar gårdsbutik.

11:e Oktober slår vi upp portarna till vår Kött & Gårdsbutik på Orangeriet i Varalöv. Detta sker i samband med Mat & Dryckesmässan som går av stapeln 12:e-13:e oktober.

I butiken kommer du bland annat hitta härliga grilldetaljer med allt från Brisket och Short ribs till ett fantastiskt Ibericosortiment direkt från Spanien.

Hos oss kommer du kommer även ha möjlighet att beställa färdigrökt lax, julskinka, revben mm.

Inom kort kommer du även hitta sköna grilltillbehör såsom rubs, kryddor, såser och allt annat gott som hör grill och matlagning till.

Samtidigt passar ChiliLovers.nu på att flytta in i butiken och kommer på sikt ha sitt fulla sortiment av chili- och odlingsprodukter på plats.

Att starta butik ser vi som ett ypperligt tillfälle att skapa en naturlig mötesplats i Skåne (med omnejd) för grill och matintresserade.

Våra populära grillkurser har vi haft igång sedan 3 år redan på plats och med en butik finns möjligheten för deltagare och andra gäster på Orangeriet att kunna ta med sig både kunskaper och produkter hem för att fortsätta sin matresa på hemmaplan.
Här finns även möjlighet att boka cooking classes eller grillkurser för kompisgänget eller varför inte ditt företag.

Med över 500.000 besökare per år har BBQlovers.se sedan starten 2013 varit ett starkt varumärke på webben, i sociala medier och inte minst Sveriges bästa Grillforum. Genom dessa kanaler finns en riktigt fin möjlighet att lyfta fram produkterna i vår butik.

Med butiken igång söker vi ständigt nya samarbetspartners och känner du att du vill vara med på vår resa i form av produkter eller om du har idéer på hur vi kan samarbeta så tveka inte att hör av dig.

Väl mött

Med vänliga hälsningar

Björn Mineur & Jonas Nyberg

BBQLovers, Butik

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.