Weber MASTER-TOUCH® GBS PREMIUM E-5770

Weber GBS PREMIUM E 5770

DEN REVOLUTIONERANDE MASTER-TOUCH® GBS PREMIUM E-5770

Vår ledstjärna inom kol. Master-Touch® GBS Premium är en den moderna versionen av den legendariska kolgrillen från 1952. Nu med många nya funktioner som vi vet att inbitna grillentusiaster kommer att älska.

Den klassiska kolgrillen anno 2019 har nu uppgraderats med ett smidigt gångjärnslock som gör det enkelt att öppna och stänga; en iGrill-hållare så att termometern har ett fast utrymme på grillen; och ett GBS grillgaller med plats för Webers Gourmet BBQ System, så att det bara är din fantasi som sätter gränserna på menyn. Men det är inte allt.

Master-Touch® GBS Premium är en 3-i-1 grill som erbjuder tre funktioner som kan ta din grillning till en helt ny nivå: den är perfekt för vanlig grillning genom direkt och indirekt värme. Dessutom är den utrustad med en ny värmespridningsplatta och brikettring designad för grillning under längre tid med låg värme. Värmespridningsplattan håller temperaturen nere på samma sätt som vattentanken i Webers rökare! Om du känner dig redo att röka, dra bara över handtaget till den nya rökinställningen på grillens nedre spjäll, och vips så har din Master-Touch förvandlats till en rökare.

Funktioner:

  • Premium gångjärn
  • Brikettring och värmespridningsplatta
  • Förbättrad askuppsamlare
  • iGrill-hållare
  • GBS-grillgaller i rostfritt stål

Weber, Kolgrill

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.