Grilla med GLOBAL-BBQ SELECTION

Grilla med GLOBAL-BBQ SELECTION

global nyheter 2019

Fram med kött, grillspett, grönsaker och marinad. Grillat är godast – året om! I GlobalBBQ Selection hittar du alla redskap som behövs för att bli kung vid grillen.

Nu kickar vi igång ännu en grillsäsong! Att grilla är ett utmärkt sätt att experimentera och utmana sig själv i sin matlagning. Nästan allting går att grilla. Kanske är det dags att våga bryta gamla vanor och tänka nytt? Det finns massor av spännande råvaror att lägga på gallret. Det är egentligen bara din egen kreativitet – och utrustning – som sätter gränserna.

Global TRANCHERSET

GLobel TRANCHERSET

Globals trancherset är ett måste för alla köttälskare. Setet består av en vass trancherkniv och en stabil gaffel som håller köttet på plats.

Global FILE GRONSAKSSET

GLobel FILÉ- & GRÖNSAKSSET

Globals knivset gör det enkelt att grilla varierat. Använd filékniven till att filéa fisk eller putsa kött och grönsakshackan till frukt och grönsaker.

Global TEXTILSET

TEXTILSET

Grilla med stil med Globals textilset. Förklädet skyddar kläderna från smuts och rök och kökshandduken hjälper dig att hålla rent vid grillen.

Grilltillbehör, Knivar, Global

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.