ScandeliciousFood Webbshop

 Ny webbshop för delikatesser

ScandeliciousFood

På mässan ”Passion för Mat! på Åbymässan i Mölndal (Göteborg) lanserade vi vår nya hemsida för delikatesser, efter att nu ha återhämtat oss och inventerat lagret laddar vi inför vår säsongens grillning och uteliv.

Vi som driver ScandeliciousFood heter Lukas & Klara och är två syskon som växt upp i en matintresserad familj med en pappa som grillat året runt så länge vi kan minnas.

ScandeliciousFood erbjuder högkvalitativa produkter för såväl BBQ som annan matlagning, i vårt sortiment hittar ni Stokes Sauces, Big Swede BBQ’s rub (ja vi har Johans alla fyra rub), Fairfields Farms prisbelönta engelska premiumchips & Luscombe drinks Tonic m.m

Utöver webbshoppen kommer vi även att ihop Anna Bonde arrangera cooking classes både i Sverige och utomlands. Anna drev restaurangen Scandelicious i Aldeburgh, Suffolk (England) där idéen till hemsidan föddes för över tjugo år sedan… och var även en av grundarna till Borough Market i London.

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder det lilla extra vad gäller kvalitet & smakupplevelser.

Hoppas ni tycker om vår sida!

Med vänliga hälsningar

Lukas & Klara

Besök ScandeliciousFood

Stokes, Big Swede BBQ, LUSCOMBE DRINKS, Fairfields Farms

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.