Svensk distributör för Big Swede BBQ

 

Staverton logo

Vi har glädjen att meddela att vi nu är distributör för Big Swede BBQ.

big swede bbq rub 1

Ursprungligen från Malmö och med ett stort intresse för BBQ, flyttade Johan Magnusson till Arizona för snart 15 år sedan. Han certifierade sig tidigt som BBQ domare på Master-nivå och han startade även ett BBQ-team - “Big Swede BBQ”. Under flera år tävlade Big Swede BBQ mot några av de bästa BBQ Pitmasters som finns i USA. Numera tävlar Big Swede BBQ endast sporadiskt och man fokuserar istället på att genomföra BBQ klasser och BBQ Event. Målsättning är att sprida maximal BBQ glädje och lära folk att laga fantastisk mat med enkla recept och bra råvaror. Man producerar också BBQ kryddmixar – “American BBQ flavors with a Viking twist”. Deras kryddmixar produceras i mindre partier med kvalitetskryddor.   

Big Swede BBQ Badass Beef Boost är en autentiskt amerikansk bbq-kryddmix med mycket styrka och smak. Den har en perfekt balans av hetta, sötma och sälta.

Den innehåller lite grövre kristaller av rörsocker vilket innebär att den fungerar utmärkt vid längre rökning av till exempel oxbringa men att den också inte bränner vid när man grillar stek.  Balansen mellan de heta kryddorna och den svalkande sötman gör att det är en bra kryddmix för både matlagningsproffs och amatörer. Flera mycket framgångsrika BBQ team använder sig av Badass Beef Boost som sin tävlingskrydda i USA. Det är en allsidig krydda så förutom på nötkött fungerar den även utmärkt på exempelvis fläsk- och lammkotletter. Kryddmixen ger köttet en djupröd färg vilket förstärker matupplevelsen.

Big Swede BBQ Badass Beef Boost placerade sig 2018 på fjärde plats (av 196 bidrag) i kryddmixkategorien i den mest prestigefyllda BBQ-tävlingen i världen – The American Royal.

Staverton, Big Swede BBQ

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.