Fredells störst på Weber i Stockhom

Fredells Weber World Store grillar 780

Stockholms största utbud på Webergrillar återfinns på Fredells Byggvaruhus i Sickla. Inför årets grillsäsong har den 150 kvadratmeter stora utställningsytan utökats med ännu fler tillbehör och nyheter.

I år är det Webers gasolgrill Genesis II och nyheten Pulse, elgrill med både elektronisk temperaturreglering och smart teknik, som är två av de stora dragplåstren. I utställningen i Sickla återfinns mer än trettio grillar och ett hundratal tillbehör.

”Fredells är en Weber World Store vilket innebär att vi erbjuder ett av Sveriges största utbud av Webergrillar med bland annat modeller och tillbehör som bara finns att köpa exklusivt hos oss”, säger Christian Sagelv, Kategorichef.

För att bli auktoriserad Weber World Store ska man även kunna tillhanda kompetent och omfattande rådgivning.

Fredells Weber World Store grilltillbehos 780

”Idag finns det en grill till varje enskild situation, men det är inte alltid kunden känner till vilken produkt som har vilka egenskaper. Dessutom finns det både praktiska och smarta tillbehör som förhöjer grillningen ytterligare och då är det skönt med kunnig personal som guidar till den perfekta grillupplevelsen”, säger Johannes Widenström, Varuhuschef Sickla.

Den andra och tredje juni är Fredells Byggvaruhus värdar för Webers grillkurs där professionella grillkockar undervisar i både teoretiska och praktiska moment. Samtliga deltagare får inte bara trevligt umgänge vid grillen, en massa gott att äta och användbara grilltips. Diplom delas även ut till de certifierade grillmästarna.

Weber, Fedells

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.