Nyheter från Eva Solo

LITEN GASOLGRILL MED STOR KAPACITET & HEMMAKOCKENS UPPDATERADE FÖRKLÄDE

EvaSolo Boxgrill bordsgrill gasolgrill

Den nya gasgrillen Box Grill från Eva Solo tar minimalt med plats men är tillräckligt stor för kulinarisk kreativitet. Detta gör grillen perfekt för balkonger och mindre utomhusutrymmen. Trots sin storlek har grillen två brännare som drivs var för sig och ger möjlighet att grilla både indirekt och direkt. Box Grill har ett högt och rymligt lock och tack vare sidohandtagen är det enkelt att flytta grillen.

EvaSolo BoxGrill bord

  • Tillverkad i pulverlackerat stål med rostfria ben och handtag.
  • Höjd 34 cm, bredd 60 cm, djup 40 cm.
  • Cirkapris 7 000 kr. 

EvaSolo Boxgrill seperate legs med ben

Ben och sidobord som tillbehör Som extra tillbehör finns ben med ett fastsatt sidobord. Det gör att grillen kan stå säkert, samt att den kan höjas till en bekväm arbetshöjd. Skydda även grillen med ett måttanpassat, vattentätt överdrag. Det vattentäta väder- och vindskyddet är lätt att placera över grillen och kan lämnas utomhus året runt. • Sidobordet är tillverkad i pulverlackerat stål och benen av rostfritt stål.

  • Mått: H 76 cm x W 48 cm. Sidobord 24 cm x 33 cm.
  • Cirkapris 2 000 kr.
  • Skyddet är tillverkad i slitstark, vattentät plast.
  • Cirkapris 500 kr.

Hemmakockens uppdaterade klädstil

EvaSolo Apron canvas and leather Spread out förkläde

I vår presenterar Eva Solo ett nytt fantastiskt förkläde med smarta detaljer att använda såväl inomhus som utomhus. Materialet är canvas och läder, två slitstarka material som bara blir vackrare ju mer förklädet används. Förklädet har en större läderficka som rymmer allt det där man inte kan ha i handen under tiden man lagar mat. Även banden för att fästa mindre köksredskap i är av läder. När förklädet tvättas knäpper man enkelt bort fickan och remmarna, dessa behandlas med fördel med lädervårdsprodukter.

  • Tillverkad i canvas och läder. Modell Unisex i en storlek.
  • Längd 95 cm, bredd 69 cm. Tål maskintvätt, 30 grader.
  • Cirkapris 700 kr.

Eva Solo

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.