Fyra nyheter hos O’Learys

 OLearys bbq grill

Nu breddar O’Learys sitt erbjudande och lanserar fyra av restauranggästernas favoriter i dagligvaruhandeln. Från och med i mitten av februari kommer kycklingvingar med Buffalo-sås, baby back ribs med BBQ-sås, O’Learys klassiska burgare och färskt hamburgerbröd att finnas tillgängliga i utvalda Ica- och Coop-butiker i landet.

Vi tycker det är jättespännande att bryta ny mark och fortsätta utveckla O’Learys erbjudande ytterligare och ser fram emot att nu kunna erbjuda våra gäster möjligheten att också köpa hem våra populära rätter, säger Christian Bellander, VD på O’Learys Trademark. God mat ska inte behöva vara svår att tillaga och rätterna i butik är speciellt utvecklade för att vara lättlagade utan att vi har tummat på varken smak eller kvalitet.

Under förra året expanderade O’Learys Trademark och öppnade totalt 19 nya franchiseägda O’Learysrestauranger världen över. Utöver att slå sig in i dagligvaruhandeln tillsammans med Dafgårds och därmed utöka restaurangkedjans erbjudande siktar man också på att under 2017 öppna 20 ytterligare restauranger i runtom i världen.

OLearys Products Mixed 2

Rätterna är till för dem som tycker om att umgås och äta gott, fortsätter Christian Bellander. Restaurangfavoriterna har anpassats speciellt för att enkelt kunna tillagas hemma. På så sätt får både nya och gamla gäster möjligheten att ha en egen O’Learys sportbar hemma.

O’Learys ”Burgers”, ”Ribs Hot’N Smokey” och ”Chicken Wings” lanseras i frysdisken på Ica och Coop från och med vecka 7. Rätterna tillagas snabbt och enkelt i ugn och eftersom rätterna fryses direkt efter tillagning så behålls känslan av nygrillad hamburgare och ugnstekta kycklingvingar. O’Learys lanserar även sitt mycket uppskattade färska hamburgerbröd, som kommer att finns i brödhyllorna.

Utöver nyheterna som kommer finnas i butik, lanseras O’Learys också en presentförpackning med sina tre favoritsåser. Den största nyheten som gör premiär i konsumentförpackning är Buffalo Sauce, som passar utmärkt ihop med wings. Hickory Smoke BBQ Sauce och Hot’n Smokey BBQ Sauce är perfekt till hamburgaren och till ribs.

Såserna kommer säljas på alla O’Learysrestauranger från och med den 1 april.

  • Chicken Wings – O’Learys klassiska kycklingvingar, glacerade med Buffalo-sås.
  • Ribs Hot’N Smokey – O’Learys klassiska baby back ribs som serveras med BBQ-sås.
  • Burgers – O’Learys klassiska hamburgare gjorda på 100% nötkött.
  • Hamburgerbröd – O’Learys hamburgerbröd som är en perfekt match till hamburgaren.
  • Buffalo Sauce – för första gången kan gästerna köpa hem såsen som är passar perfekt ihop med kycklingvingar.
  • Hickory Smoke BBQ Sauce – passar utmärkt till hamburgaren.
  • Hot’n Smokey BBQ Sauce – perfekt till ribs

OLearys Products Mixed 3

A_Nyheter

Olearys

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.