Unik lergrill med karaktär

Tranquilo Kitchen Equipment 19981

Tranquilo Kitchen, företaget som uppskattas för sina högkvalitativa produkter anpassade för matlagning utomhus, lanserar nu Tranquilo Tao. En serie handgjorda grillar tillverkade av lera och återvunnen plåt. Ett unikt hantverk som sker lokalt i thailändska byar med syftet att försörja närområdet.

”Tidigare var tao-grillar mycket vanliga i stora delar av Sydostasien. Idag ser man dem dock alltmer sällan och du behöver oftast söka dig ut på landsbygden för att finna dem. Det var vid en av mina resor till Thailand som jag först såg en tao-grill. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag kände direkt att jag ville tillverka en sådan på Tranquilo Kitchens sätt.” berättar Henrik Nilsson, grundaren av Tranquilo Kitchen.  

Tranquilo Tao produceras endast i små serier som kan variera i både färg och mönster då plåten är av återanvända konservburkar och hinkar  vilket ger grillarna sin specifika karaktär. Tranquilo Tao finns i två modeller; den större renodlade grillen Tranquilo Tao 38, samt den mindre varianten Tranquilo Tao 27 som även kan användas för wokning, stekning och frityr.

 Mer information finns på Tranquilo

Tranquilo Kitchen Equipment 19980

 

A_Nyheter

Tranquilo

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.