Köpguide 2020 - Kolgrill / Kamadogrill

16 juni 2020
Inlägget är reklam för Baaren och Kocken, och innehåller annonslänkar som finasierar driften av Grillbbloggen. Klicka på länkarna och köp, det tjänar vi bägge på.

 Vi på grillbloggen får varje vår massa frågor - vilken grill ska jag köpa? Vilka tillbehör behöver jag? etc. Här har vi listat ett par olika grillar och tillbehör.

Köpguide för kolgrill, kamadogrill 2020

Köpguide Kolgrill / Kamadogrill 2020

Det är dyrt att köp en billig grill. Det är säkert! En billig grill håller inte lika länge som en dyr. Det innebär att du behöver köpa ny grill oftare. Tänk på att titta på garantierna före du köper. Mycket har hänt de seneste åren. Nya märken som Napoleon och Broil King har intagit den Svenska marknaden. Samtidigt som Weber har fått en ny delägare, ett riskkapitalbolag som resulterat till sämre kvalité. Tyvärr. 

Big Green Egg Kolgrill Extra Large Komplettpaket

Med extra Big Green Egg Large så kommer du aldrig behöva  köpa en ny grill. Med livstidsgaranti när du köper från auktoriserad återförsäljare så kommer den alltid funggera. Dessutom XL är så pass stor så att den fungerar både för fest och vardag. Grillbloggen rekommenderar.

Extra Large Egget är vår mest  prestigfyllda produkt.  Du kan tillaga hummer, steka biffar och grilla grönsaker samtidigt. Här har du modellen som klara stora mängder mat på en gång! Du kan även använda den som ugn för dina grönsaker eller potatisgratäng i ungssäker form samtidigt som du grillar entrecote mör och krispig. Avsluta med att lägga på ett bröd och du har en komplett måltid och väldigt nöjda gäster! 

 Se mer hos Bagaren och Kocken

Broil King KEG 5000 kolgrill Ø47 cm.

broil king keg 5000 kulgrill oe47

Många tittar på billiga kamado grillar, ofta gjorda i samma fabrik med cement. De spricker garanterat inom ett par år och problemet med att reklamera, skicka tillbaka eller få utbytesdelar är ett stort problem. Med denna plåt-kamado så får du samma fördelar men inte deras nackdelar. Dessutom är den mycket lättare än en cementgrill.

Broil King KEG 5000 kolgrill erbjuder flera nödvändiga egenskaper som du inte kan kan vara utan om du vill servera den perfekta grillmåltiden. Funktionerna inkluderar Deluxe Accu-Temp termometer som ger dig möjlighet att följa med i matlagningen, flyttbara sidohyllor med integrerade redskapskrokar och optimal isoleringseffekt. 

Grillen är perfekt till långtidsstekning eller rökning, och den ger dig fullständig kontroll. När du lärt känna alla funktioner kommer du enkelt kunna kontrollera temperatur och därmed också kunna servera riktigt läckra måltider.

 Se mer hos Bagaren och Kocken

Napoleon PRO22K-C-2 Kolgrill

PRO22

Klotgrill 57 cm med kvalité. Den tidiare klassiska Weber 57:an har tappat ordentligt i kvalitén på senaste åren. Denna grill från Napoleon är det självklara alternativet idag.

Vagnen ger dig en uppfällbar avlastningshylla på sidan och en praktisk förvaringshylla under. I övrigt samma fina prestanda som PRO-modellen. NK22CK-C är rikt utrustad med bl.a. en löstagbar askuppsamlare, ledbart grillgaller i gjutjärn (enkelt att fylla på), värmefördelare för jämn tillagning mm. I denna modell ingår grillkolskorg för indirekt grillning.

Se mer hos Bagaren och Kocken

Weber Master-Touch® GBS E-5750 Kolgrill

weber master touch gbs e 5750

Skulle du ändå vilja ha en Weber 57:a, kanske av nostaligska skäl så välj denna.

Master-Touchserien från Weber innehåller smarta grillar med oklanderlig design och funktion! Med Master-Touch® GBS E-5750 kan du grilla på traditionellt vis med briketter. Kolgrillen är en lyxig produkt som gör att du kan utöka din matlagningsrepertoar. Den generösa grillytan på 57 centimeter i diameter består av ett trippelpläterat grillgaller med Gourmet BBQ System. Med hjälp av detta förvandlas din grill till ett komplett utomhuskök! Grillen är extra modern eftersom du kan koppla din iGrill till den. 

Men det är inte allt! Grillen är utrustad med fler imponerande egenskaper. Vad sägs om en inbyggd locktermometer som gör det enklare att läsa av temperatur? Eller en Low & Slow spjällinställning som ger dig perfekt luftflöde vid rökning? Det optimala luftflödet får också stöd av lockspjäll i rostskyddat aluminium. De två handtagen på lock och balja gör grillen ännu mer praktisk. På baljans handtag finner du även smarta handtag för redskap. Det gör att du kan ha allt du behöver för hela grillningen inom ett bekvämt avstånd!

Master-Touch har ett One-Touch rengöringssystem som underlättar när du ska tömma askan. Askan samlas i en sluten askfångare för att undvika röra. Grillen har också 2 gummerade allvädershjul som ökar hållbarheten. Slutligen finner du en Tuck-away lockhållare som ger dig fria händer när du kollar till maten. Wow! Nu finns det ingen ursäkt för att inte ställa till med ordentlig grillfest!

Se mer hos Bagaren och Kocken

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.